صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادعای سفیر عربستان در یمن علیه ایران

سفیر عربستان در یمن در ادامه اظهارات خصمانه و ادعاهای غیرواقعی گفت که حوثی‌ها برای اجرای طرح‌های ایران یمنی‌ها را به قتل می‌رسانند.
کد خبر: ۷۳۵۳۲۶
| |
4576 بازدید
سفیر عربستان در یمن در ادامه اظهارات خصمانه و ادعاهای غیرواقعی گفت که حوثی‌ها برای اجرای طرح‌های ایران یمنی‌ها را به قتل می‌رسانند.

به گزارش ایسنا، محمد آل جابر سفیر عربستان در یمن در صفحه توئیتر خود در اظهارنظری غیرواقعی مدعی شد: شبه نظامیان حوثی برای اجرای طرح‌های ایران شیوخ، فرزندان قبایل، سیاستمداران و اصحاب رسانه یمنی را می‌کشند تا تمام یمنی‌ها و عرب‌های اصیل را مورد هدف قرار دهند.

به گزارش ایسنا، این ادعای از سوی این مقام سعودی در حالی مطرح می‌شود که عربستان بیش از دو سال است کودکان و زنان یمنی را به قتل می‌رساند و بیمارستان‌ها و مدارس آن‌ها را بمباران می‌کند و اجازه نمی‌دهد حتی کمک‌های بشردوستانه به موقع و به شکل مطلوب در اختیار آنها قرار گیرد.

عربستان در عمل یمن را به گروگان خود گرفته است و اکنون بعد از دو سال ناتوانی در پیشبرد سیاست‌هایش در منطقه و این کشور سعی دارد مشکلات و ضعف خود ناشی از این ناتوانی را به گردن ایران بیندازد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟