میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بزرگترین تعزیه کشور در صحرارودِ فسای فارس

کد خبر: ۷۳۴۴۸۷
| |
10013 بازدید

بزرگترین تعزیه کشور با حضور ۲۵۰ بازیگر در صحرارود فسا برگزار شد.

به گزارش ایلنا، بزرگترین تعزیه کشور روز گذشته، جمعه هفتم مهر در روستای صحرارود فسا در استان فارس در زمینی به وسعت دو هکتار برگزار شد. در این تعزیه با عنوان «از کوفه تا کوفه» وقایعی از ورود مسلم به کوفه تا ورود حضرت زینب(س) و دیگر اُسرای عاشورا به این شهر روایت‌ شد.

 

 
تحقیق و پژوهش وقایع این تعزیه توسط شکر‌الله خاکرند و مهدی محمدی‌کرمانی از اساتید دانشگاه شیراز انجام شد و محمود سیمکانی و وحید بنده‌خدا متن آن را نوشتند.
 

 
 ۲۵۰ بازیگر در این تعزیه نقش‌آفرینی کردند و به گفته رئیس اداره ارشاد فسا نزدیک به ۵۰ هزار نفر به تماشایش نشستند. آیین مذهبی تعزیه بزرگ صحرارود در سال ۹۰ ثبت ملی و مذهبی شده است و  موضوعاتش هر سال با تحقیق، مطالعه و پژوهش انتخاب می‌شود.
 
 
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت