صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مقدماتي جام‌ملت‌هاي آسيا-2011؛

رقيبان ايران در بانكوك به ميدان مي‌روند

دراين گروه ايران با 7 امتياز از 3 بازي صدرنشين است كه پس از آن تايلند با 5 امتياز، سنگاپور با 3 امتياز و اردن با يك امتياز در رده دوم تا چهارم قرار گرفته‌اند.
کد خبر: ۷۳۴۰۹
| |
1468 بازدید

دو حريف تيم ملي فوتبال ايران‌ در مرحله مقدماتي جام ملت‌‌هاي آسيا فردا به مصاف هم مي‌روند.

به گزارش فارس، تايلند و سنگاپور كه در گروه پنجم در كنار ايران و اردن حضور دارند، فردا (چهارشنبه) در ورزشگاه راجامانگالا بانكوك ديدار برگشت خود را انجام مي‌دهند.

اين ديدار در حالي انجام خواهد شد كه در بازي رفت، تايلند در سنگاپور به برتري 3 بر يك رسيد.

ايران پس از برد يك برصفر در بازي روز شنبه با اردن در ورزشگاه آزادي، ديدار برگشت خود را يكشنبه‌‌ آينده در ورزشگاه سلطان عبداله امان انجام خواهد داد.

دراين گروه ايران با 7 امتياز از 3 بازي صدرنشين است كه پس از آن تايلند با 5 امتياز، سنگاپور با 3 امتياز و اردن با يك امتياز در رده دوم تا چهارم قرار گرفته‌اند.

برنامه ساير مسابقات به اين شرح است:

مالزي - ازبكستان
هنگ كنگ - ژاپن
اندونزي - كويت
سوريه - ويتنام
بحرين - يمن

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار