عذرخواهی باشگاه پرسپولیس باچاشنی اتهام به برنامه90

بازگشت‌های با شکوه پرسپولیس را در ذهن خود مرور می‌کنیم. چه آنها که در دقایقی اندک رقم خورده‌اند و چه آنهایی که نزدیک به ده سال صبورانه و وفادارانه برایش انتظار کشیده‌ایم.
کد خبر: ۷۳۳۹۷۵
|
۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۸ 27 September 2017
|
4054 بازدید
|
۶
باشگاه پرسپولیس با صدور پیامی از هواداران این تیم عذرخواهی کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در این پیام آمده است؛ می‌دانیم در دل‌های شما چه غوغایی بر پا شده است. اندوه سنگینی وجود همه ما را فرا گرفته است. صدای شکستن دل‌های شما، دلخراش‌ترین نوایی است که می‌تواند به گوش برسد اما پرسپولیس ما نشکسته است و نمی‌شکند. تا شما هواداران را داشته باشد، هیچ‌گاه نخواهد شکست. شاید در انبوه سختی‌ها و  دشواری‌ها کمر خم کرده باشد اما بار دیگر قامت راست کرده و می‌‌کند.

بازگشت‌های با شکوه پرسپولیس را در ذهن خود مرور می‌کنیم.  چه آنها که در دقایقی اندک رقم خورده‌اند و چه آنهایی که نزدیک به ده سال صبورانه و وفادارانه برایش انتظار کشیده‌ایم.
این روزها، شرایط سختی را پشت سر می‌گذاریم و بدون هر تعارف و شعاری تمام دلخوشی پرسپولیس، هوادارانش هستند. همان چیزی که پرسپولیس را با دیگران متفاوت کرده است. اعضای تیم فوتبال پرسپولیس تمام تلاش خود را کردند. آنها با تمام وجودشان در زمین حاضر بودند و اکنون اندوهی بزرگ روی شانه‌هایشان سنگینی می‌کند که باید آن را تبدیل به امید و انگیزه کرد. آنها بار دیگر آماده خواهند شد تا برای پرسپولیس، برای ایران و برای شرافت و بزرگی که آن را با خون دل، عرق جبین و مایه گذاشتن از جان و وجود خویش به دست آوردند، بجنگند. در این مسیر آنها به نیروی زندگی‌بخش هواداران نیاز خواهند داشت. بازیکنان پرسپولیس تمام توان خود را به کار گرفتند اما در یکی از بدترین‌ زمان‌های ممکن، روز، روز پرسپولیس نبود.

پرسپولیس و الهلال

شکست ناگواری بود که حال و احساسات جریحه‌دار شده هواداران و پیشکسوتان، آن را برای ما مضاعف می‌کند. از این بابت تنها می‌توانیم از شما عذر بخواهیم و امیدوار باشیم این عذرخواهی را از تیم و باشگاه خودتان بپذیرید و برای آن چه  تیم محبوبتان در صدد انجامش است، یاور و قوت قلبشان باشید.

 فراموش نمی‌کنیم این تیم در سایه حمایت ها چه لحظات شاد، پر غرور و فرح بخشی را برای ما رقم زده‌ است. از یاد نمی‌بریم که آنها برای ما افتخار خلق کردند و قدرت و آوازه پرسپولیس  پس از سال‌هایی چند، بار دیگر طنین انداز شد. ما قدرت و توانایی آن‌ها را پیش از این دیده‌ایم و بار دیگر می‌توانیم شاهد غرش شیر درون آنها باشیم. ما تاثیر معجزه‌آسای حمایت‌های هواداران در هفته‌های ابتدایی دو فصل قبل و روز پایانی همان فصل را در میان سرخپوشان به خاطر داریم.  

این روزها همه می‌خواهند درباره چرایی باخت پرسپولیس سخن بگویند. این حق رسانه‌ها و کارشناسان و حق پیشکسوتان و هواداران است. شکی نیست که بیش از همه، مربیان و بازیکنان پرسپولیس به دنبال  این دلایل خواهند بود تا آماده بازی‌های آینده شوند. در این شرایط  نکات دیگری هم باید مورد توجه قرار بگیرد. باید ببینیم آن چه خواهیم گفت برای پرسپولیس چه ثمره‌ای دارد؟

 باید مراقب باشیم اتفاقات و حرف و حدیث های شب قبل از این بازی که تاثیر روانی منفی سنگینی رو تیم داشت بار دیگر تکرار نشود. تاثیری که از صبح دیروزسه شنبه کاملا مشهود بود آن هم به خاطر ادعاهایی که از سوی بعضی مطرح شد واصلا واقعیت نداشت. حالا هم حرف و سخن‌ها در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی بسیار خواهد بود. بعضی از آنها در مقام نقد، ارزشمند و قابل تامل هستند. از سویی بسیاری از آنها نیز حتی در سایه دلسوزی‌ها می‌توانند به عاملی مخرب بدل گردند و مانند همیشه گاهی هم در حالی مطرح می‌شوند که دور از واقعیت بوده یا گزینش انتخابی و هدفمند بخشی از یک ماجرا هستند که حق مطلب را ادا نکرده و حتی آن را وارونه جلوه می دهد . تنها کارکرد آن ها به هم ریختن جو هواداران و ایجاد حاشیه و دغدغه برای اعضای تیم خواهد بود. حرف و سخن‌های ما، نشر دادن‌ها، حتی بها دادن‌ها به خصوص در شبکه‌های اجتماعی و تاثیری که تک تک ما روی یکدیگر می‌گذاریم در نهایت به تیم و بازیکنان و از آن طریق به خود ما باز می‌گردد. لازم است بسیار مراقب باشیم.

همچنین باید از خود بپرسیم؛  آیا این بازیکنان عملکردی پائین‌تر از سطح توان و امکانات باشگاهی و لیگ ما نسبت به رقبای قدرتمند آسیا را به نمایش گذاشته‌اند یا با قابلیت‌های خود فاصله‌ها را پر کرده و فوتبال ایران را چند گام پیش بردند. توجیهی برای بازی سه‌شنبه شب در کار نیست و چنین قصدی وجود ندارد. به طور حتم پرسپولیس همچنان به تلاش خود ادامه می‌دهد تا با اتکا به درایت کادر فنی، توان فنی بازیکنان و حمایت هوادارانش معادلات را بر هم بزند.

در این روزها سخنان تلخ و فشارها، روی تک تک اعضای خانواده پرسپولیس از تیم تا هواداران و پیشکسوتان بسیار خواهد بود و از این رو باید بیش از گذشته مراقب تیم باشیم و آنها را برای دفاع از کیان پرسپولیس آماده سازیم.
این بازی یک نیمه دیگر خواهد داشت.  پرسپولیس بازگشت‌های پر حماسه کم نداشته است و فوتبال دنیا نیز، کم شاهد اتفاقات اینگونه نبوده است. غافلگیری‌ها همواره زیبایی‌های بی‌نظیر فوتبال را رقم زده‌اند. تاریخ پرسپولیس پر است از طغیان‌هایی که پس از روزها و لحظات سخت رقم خورده است. از دربی‌هایی که ماندگار شد تا قهرمانی‌هایی که پس از کسر امتیازات یا شکست‌های سنگین و تلخ رقم زده شد. یکی از آنها در همین رقابت‌های آسیایی، همان بازی با آلیمای قراقستان بود، هر چند در مقام مقایسه تفاوت‌ها بسیار باشد اما در پرسپولیس سخن از نا امیدی هیچ معنایی ندارد.

باشگاه پرسپولیس ضمن عذرخواهی از مردم عزیز ایران به ویژه هواداران و پیشکسوتان بابت آزرده شدنشان از این نتیجه از همه این عزیزان در هر جایگاهی که قرار دارند، تقاضا می‌کند، حمایت و انرژی حیات بخش خود را نثار اعضای تیم کنند تا خود را آماده نمایشی کنیم که فارغ از هر نتیجه‌ای قدرت پرسپولیس را به رخ آسیا بکشیم و مسیر دفاع از عنوان قهرمانی خود در لیگ برتر را ادامه دهیم.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
پیمان
|
Netherlands
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۵
پرسپولیس با یه برد به اینجا نرسیده که با یه شکست همه چیز از دست بره.همچنان پرطرفدارترین تیم آسیاست و خیلی فرصتها خواهد داشت برای جبران.
غلامرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۵
کاش یک وکیل مجرب و آشنا به مبانی حقوق بین الملل بر قراردادها و لغو آنها با بازیکنان خارجی یا بازیکنان پرسپولیس با باشگاههای خارجی نظارت میکرد تا اینطور باشگاه و هواداران از رفتار نا آگاهانه و غیر حرفه ای برخی رَکَب نخورند.
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۶
پرسپولیس همیشه پرسپولیس بوده وخواهدبودبرسد.اونبایددرپرسپولیس وتیم ملی بازی کند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۶
عشق فقط پرسپولیس
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۶
پرسپولیس .نامش خیلی قابل احترامه..بعنوان یه اسنقلالی عرض می کنم.ولی برخی رفتارها و گفتارها و شخصیت هایی که پیرامون این تیم به عنوان های مختلف دارند روزگار میگذرونند,باید بدانند استفاده ی ابزاری از اسم و عنوان باشگاه,رنگ , و افتخارات آن باشگاه برای تخریب دیگران چقدر هزینه بهمراه داره.امیدوارم پرسپولیس بازی برگشت رو یه بازی حماسی و یه شروع دیگه بدونه...ولی در اولین فرصت یه تجدید نظری به محموعه ایی که با رفتارشون, اصول حرفه ایی هوادرای ,پیشکسوتی و صد البته مدیریتی و حتی در حوزه رسانه ایی رو رعایت نکرده اند,انجام بده.عزت زیاد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۶
جواب علی دایی به توهین های عربستانی ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت