صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیکه برای تمدید با بارسلوناشرط گذاشت

کد خبر: ۷۳۳۶۲۶
| |
3222 بازدید
مدافع میانی آبی‌و‌اناری‌های کاتالونیا برای تمدید مدت حضورش در نوکمپ خواسته‌های جدیدی دارد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از نشریه «دیاریو گل» اسپانیا، جرارد پیکه مدافع میانی تیم فوتبال بارسلونا برای تمدید قرارداد شروط جدیدی دارد. پیکه که تا سال 2019 با بارسلونا قرارداد دارد پیش از این اعلام کرده است که پس از جام جهانی 2018 از فوتبال ملی کناره‌گیری می‌کند. به همین دلیل انتظار می‌رفت که در آینده‌ای نه چندان دور او بارسلونا را هم ترک کند و به لیگ فوتبال آمریکا MLS برود.

دیاریو گل اما نوشته است که پیکه می‌خواهد قراردادی جدید با بارسلونا عقد کند اما برای این کار شروط متفاوتی دارد. او از باشگاه می‌خواهد به او حقوقی بالاتر از رقمی که برای هم‌تیمی تازه‌واردش عثمان دمبله در نظر گرفته شده است، پرداخت کند، رقمی در حدود حقوق همتایش در رئال مادرید یعنی سرخیو راموس.

شرط دیگر پیکه برای مسئولان باشگاه این است که در قرارداد جدید به او در خصوص حضورش در ترکیب اصلی ضمانت بدهند. او اگرچه احتمال نیمکت‌نشینی به دلیل استفاده سرمربی تیمش از سیستم چرخشی را می‌پذیرد اما کنار ماندن از ترکیب اصلی تیم را به دلیلی دیگر قبول نمی‌کند و نمی‌خواهد با شرایطی مشابه آنچه هم‌تیمی سابقش کارلس پویول از تیم بیرون گذاشته شد به دوران بازیگری‌اش در بارسلونا پایان دهد.

جرارد پیکه
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟