"کارخانه واگن سازی زرند را دریابید"
کد خبر: ۷۳۳۱۰
| | 7050 بازدید
یکی از کاربران "تابناک" در پیامی آورده است:
احتراما خواهشمندم این مطلب را منعکس فرمائید شاید به گوش مسئولان محترم تراز اول کشور و ریاست محترم جمهور برسد:
پس از سالها انتظار مردم شهرستان زرند کرمان صاحب کارخانه واگن سازی شدند هنوز بعضی از فازهای این کارخانه افتتاح نشده بود که متاسفانه این کارخانه تعطیل و حدود 300 نفر از جوانان شاغل در این کارخانه که اکثریت متاهل می باشند بیکار شدند.
شنیده شده واردات واگن های ساخت کشور کمونیستی چین باعث شده دولت محترم واگن های ساخت بچه شیعه ها را خریداری نکند.
عاجزانه خواهشمندم ریاست محترم جمهور فکری به حال این جوانان بنمایند.
با تشکر
احمد رحمانی
از روحانیون شهرستان زرند
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
متأسفانه واقعيت دارد من وتعدادي از جوانان زرند(حدود300)نفريعني 300 خانواده پس حداقل 600 نفر دچار مشكل شديم. آيا درجامعه عدالت محور كسي ميباشد كه به دادمان برسد.؟
بنده نیز یکی از شهروندان اراکی هستم که پس از 5 سال بیکاری پس از اینکه تعداد 200 نفر از پرسنل سابقه بالای واگن پارس اراک بازنشسته شده اند جذب این شرکت شده ام ولی متاسفانه با افراد جدید الاستخدام قرارداد 40 روزه نوشته اند و هر روز شایعه اخراج وجود دارد واز نظر روانی برای خود وخانواده ام مشکلاتی به وجود آمده است.خواهشمند است به اطلاع رئیس جمهور محترم ومسئولین ذیربط برسانید.
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟




