صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فورد تولید خود را کاهش می‌دهد

شرکت خودروسازی فورد موتورز روز سه‌شنبه اعلام کرد قصد دارد فعالیت پنج کارخانه مونتاژ خود در آمریکای‌شمالی را به مدت 10 هفته به حال تعلیق درآورد.
کد خبر: ۷۳۲۳۱۸
| |
3318 بازدید
شرکت خودروسازی فورد موتورز روز سه‌شنبه اعلام کرد قصد دارد فعالیت پنج کارخانه مونتاژ خود در آمریکای‌شمالی را به مدت 10 هفته به حال تعلیق درآورد. هدف از این اقدام کاهش تولید مدل‌هایی اعلام شده که فروش آنها کند شده است. 

به گزارش رویترز، شرکت فورد موتورز در بیانیه‌ای اعلام کرد کارخانه‌هایی که مشمول این تصمیم می‌شوند شامل سه کارخانه مونتاژ خودرو در آمریکا و دو کارخانه در مکزیک هستند. مدل‌هایی که فروش آنها با کندی مواجه شده شامل فورد فیوژن، سدان متوسط لینکلن، مدل کامپکت فورد فوکس، لینکلن کانتیننتال، فورد موستانگ، فورد فیستا و ون فورد ترانزیت است. فورد همچنین اعلام کرده است که کارخانه تولید فورد فیستا به مدت سه هفته تعطیل خواهد بود. 

کارخانه‌هایی که بر پایه این دستور فعالیتشان به حال تعلیق در می‌آید، بیش از 15 هزار کارمند دارند. شرکت فورد اعلام نکرده است که به چه تعداد از این افراد به‌طور موقت حقوق پرداخت نخواهد شد.

منبع: دنیای اقتصاد

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟