ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هجوم مورچه‌ها به دوقلوهای رها شد

صدای گریه از محوطه بیمارستان شنیده می‌شد، نوزاد‌های دو قلو در یک پتو پیچیده شده و مورچه‌ها به صورت آنها هجوم برده بودند.
کد خبر: ۷۳۰۸۱۲
| |
17826 بازدید
|
میزان نوشت: صدای گریه از محوطه بیمارستان شنیده می‌شد، نوزاد‌های دو قلو در یک پتو پیچیده شده و مورچه‌ها به صورت آنها هجوم برده بودند.

خبری از مادرشان نبود، هر چه بود خبر از بی قراری نوزادان بود.صورت‌هایشان زرد شده بود و لباهایشان سیاه، انگار ساعت‌های زیادی بود که در کنار سطل زباله ر‌ها شده بودند.

دو نوزادی که خواهر و برادر بودند و تازه یک هفته از زمان تولدشان به این دنیا می‌گذشت.
نجمه بهاری مددکاراجتماعی موسسه خیریه مهر آفرین در شهر بندرعباس در خصوص ر‌ها شدن دو نوزاد (خواهر و برادر) در محوطه بیمارستان، می گوید: چندی پیش برای پیگیری کار‌های روزمره و جهت پذیرش مددجو (مادر معتاد) به بیمارستانی در بندرعباس مراجعه کردم.
وی می افزاید: در محوطه بیمارستان صدایی نگاه مرا به خود جلب کرد و وقتی دقت کردم متوجه شدم که صدا از کنار سطل زباله‌ای در محوطه بیمارستان می‌آید.

بهاری می افزاید: واقعا تاسف بار بود، دو نوزاد متولد شده (دختروپسر) با معصومیت تمام لای پتو در کارتن گوشه‌ای از پارکینگ عمومی و در کنار سطل زباله ر‌ها شده بودند. با همکاری پرستاران بیمارستان، نوزادان به سرعت به بخش منتقل شدند و اقدامات درمانی برای احیاء دو نوزاد آغاز شد. در ادامه مشخص شد که نوزادن متولد شده دو قلو هستند از بیمارستان دیگری به این بیمارستان منتقل شدند و حدود ۷ الی ۸ ساعت در کنار سطل زباله ر‌ها شده بودند.

وی با بیان اینکه "متاسفانه مورچه‌های اطرف زباله به مژه‌ها و ابرو‌های دو نوزاد صدمه زده بودند" می گوید: با پیگیری‌های صورت گرفته توسط مسئولان بیمارستان، محل تولد دو قلو‌ها مشخص شد که پدر و مادر نوزاد از قشر ضعیف نبودند و بنا به دلایل دیگری نوزادان خود را رها کرده بودند.

این مددکار اجتماعی می گوید: با تلاش صورت گرفته و همکاری دادستانی و سازمان بهزیستی، دو نوزاد به شیرخوارگاه منتقل شدند.
 
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۱۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
یا خدا
سهیلا
|
United States of America
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
وای چه خبری ،
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
سر به داخل کدام چاه فرو بریم؟!
منتقد روز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
هنر نزد ایرانیان است و بس!
ملت ایران ما خیلی با حالیم خیییییییییلی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
شدیدترین عذابها در انتظار پدر و مادرشون هست..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
آخه چرا ما اینقدر بی رحم شدیم. دو نوزاد توی کارتن کنار سطل زباله . استانداردهای انسانیت که هیچ استانداردهای حیوانیت را هم شکسته ایم. خدایا به ما رحم کن.
موحد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
بر پدرو مادرشون لعنت
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
از حیوان پست تر! حداقل این طفل های معصوم رو جایی بذار که نه آسیبی بهشون برسه و هم انسانهایی که هنوز هستن آنها را زود پیدا کنن!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
اینها لیاقت واژه پدر و مادر را ندارند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار