صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دفاعیات احمدی نژاد از سه وزیر پیشنهادی

کد خبر: ۷۳۰۴۴
| |
5851 بازدید

رئیس جمهور صبح امروز - یکشنبه - در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حاضر شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، لاریجانی رئیس مجلس گفت: حضور رئیس جمهور و وزرای محترم را گرامی می داریم.

بررسی برنامه و صلاحیت آقایان حمید رضا حاجی بابایی ،‌ صادق محصولی و مجید نامجو برای تصدی وزارتخانه های آموزش و پرورش، ‌رفاه و تامین اجتماعی و نیرو و اخذ رای اعتماد ، دستور جلسه علنی روز یکشنبه مجلس است.

تاکید بر تحولات بنیادین در آموزش و پرورش

رئیس جمهور گفت: تمرکز همت ها باید به تحولات بنیادین در آموزش و پرورش باشد.

احمدی نژاد با حضور در صحن علنی مجلس افزود: خدای بزرگ را سپاسگزارم که توفیق دیدار مجدد با برادران و خواهران عزیزم را در مجلس شورای اسلامی، یک بار دیگر نصیبم کرد.

وی با بیان اینکه سه وزارتخانه مهم در دستور کار امروز مجلس محترم است، گفت: وزارت آموزش و پرورش به عنوان پایه اداره کشور و پایه فرهنگ و علم و ساختن انسانهای صالح، مهمترین بخش کار مجلس و دولت است.

رئیس جمهور خطاب به نمایندگان مجلس افزود: شما از اهمیت آموزش و پرورش آگاهید و بیش از من به این موضوع واقفید.

احمدی نژاد گفت: آنچه ما از آموزش و پرورش انتظار داریم، توجه به رویکرد و نظامات آموزش و پرورش است.

رئیس جمهور افزود: در چند دهه، هم دولت و هم مجلس در مجموع در موضوع آموزش و پرورش به طور انفعالی عمل کردند یعنی توجه به سخت افزار که البته لازم است.

احمدی نژاد گفت: این توجه آنچنان فضای تصمیم گیری و ذهن و جهت گیری های ما را پر کرد که کمتر به محتوا و موضوع اصلی آموزش و پرورش پرداختیم.

رئیس جمهور افزود: در این باره باید همه همت کنیم و تمرکز همت ها و ابتکارات ما به تحولات بنیادین در نظام آموزش و پرورش باشد.

احمدی نژاد گفت: جناب آقای حاجی بابایی چهره شناخته شده است؛ انشاءالله مصممند تا همه همت خود را در این مسیر به کار گیرند.

رئیس جمهور افزود: خوشبختانه در دورن آموزش و پرورش انسان های بزرگ، اندیشه های بلند، اراده های قوی و دلهای ایمانی فراوانی است.

احمدی نژاد گفت: امیدواریم با کمک فرهنگیان، نمایندگان مجلس و دولت بتوانیم در این دوره در این مسیر حرکت کنیم.

باید به فکر محتوا در نهاد تعلیم و تربیت باشیم

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در مجلس با اشاره به اعتبار اختصاص یافته در بودجه آموزش و پرورش گفت: با عنایت هایی که در بودجه برای ساخت و ساز و، تجهیز مدارس انجام شد، امروز چهره ، چهره دیگری است گر چه هنوز ما نیازهای فراوانی داریم.

آقای احمدی نژاد باتاکید بر اینکه کار ساخت وساز ، تجهیز و آماده سازی باید به سرعت در این وزارتخانه انجام شود، افزود: آموزش و پرورش در تغییرات اداری از همه مسلط تر است و امروز آموزش و پرورش مسیر خود را پیدا کرده است.

رئیس جمهورافزود: آقای حاجی بابایی می تواند مدیران را جابجا و تصمیم گیری کند و ساختارها را تغییر دهد اما آن چیزی که بنده و شما باید به آن اهتمام داشته باشیم بحث محتوا در آموزش و پرورش است.

وی از نمایندگان مجلس خواست بعد از آنکه به آقای حاجی بابایی رأی اعتماد دادند به فکر تغییر مدیریت و عزل و نصب مدیران نباشند بلکه به فکر محتوا در نهاد تعلیم وتربیت باشند.

رئیس جمهور گفت: این فرع قضیه است باید ببینیم به کدام سو می رویم سپس راه و وسیله نقلیه آن را انتخاب کنیم، باید دانست کجا می خواهیم برویم ، این موضوع باید در آموزش و پرورش شفاف شود و در مسیر آرمانها بیش از گذشته پیش رویم.

وی خطاب به نمایندگان گفت: آقای حاجی بابایی برای شما شناخته شده است و نیازی به معرفی بنده ندارد.

رئیس جمهور گفت: انشاء الله آقای حاجی بابایی تشریف می آورد و می چشد آن طرف چه خبر است و مسائل را به شما منتقل خواهد کرد و همین طور با توجه به اشرافی که دارد کارهای خوبی در آموزش و پرورش انجام خواهد داد.

آقای احمدی نژاد گفت: امیدواریم، بتوانیم هم جامعه فرهنگی را در بالاترین حد رضایت و دلگرمی نگه داریم و هم به کمک آنها تحولات آموزش و پرورشی را به انجام برسانیم.

هدفمند کردن یارانه ها انقلاب اجتماعی و اقتصادی است

رئیس جمهور در ادامه سخنانش در مجلس گفت: اگر همه زیر پوشش تأمین اجتماعی و بیمه درمانی باشند و یارانه ها هدفمند شوند، انقلابی اجتماعی و اقتصادی است.

محمود احمدی نژاد افزود: مأموریت وزارت رفاه، گسترش تأمین اجتماعی، رفع فقر و تلاش برای توزیع عادلانه است و این همان موضوعی است که شما و بنده برای آن دل می سوزانیم و تصمیمات ما بر آن متمرکز است.

رئیس جمهور حوزه مأموریت وزارت رفاه را بسیار گسترده و متنوع دانست و اضافه کرد: لایحه هدفمند کردن یارانه ها که امیدواریم به زودی در اختیار دولت قرار گیرد کار و مسئولیت را در این وزارتخانه چند برابر خواهد کرد.

احمدی نژاد گفت: نقطه ثقل تحمل این بار، وزارت رفاه است که امیدوارم با کمک هم بتوانیم هم هدفمند کردن یارانه ها را جلو ببریم و هم در چارچوب اهداف این وزارتخانه کارهای بزرگی انجام دهیم.

وی افزود: باید بتوانیم بیمه های همگانی و تأمین اجتماعی همگانی را برقرار کنیم و اگر در این چهار سال بتوانیم همین دو کار را انجام دهیم و یارانه ها را هدفمند کنیم برای تاریخ ایران بس است و برای همه عمر کاری ما کفایت می کند زیرا اینها نقطه تحول و انقلاب اجتماعی است.

رئیس جمهور گفت: آقای محصولی را شما می شناسید، یک دوره در این مجلس برای وزارت کشور به او رأی داده اید و او هم زحمات فراوانی در این وزارتخانه متحمل شد و بار سنگین مهمترین مأموریت این دستگاه را به درستی و با پاکی به دوش کشید و کار را با موفقیت انجام داد.

احمدی نژاد افزود: امروز هم او مصمم است در خدمت دولت، شما و ملت، بار سنگین مسئولیت را بر دوش گیرد و کار مهم وزارت رفاه را جلو ببرد.

رئیس جمهور گفت: با شناختی که من از او دارم توانایی این کار را به خوبی دارد همچنان که در گذشته هم نشان داده است که می تواند کارهای بزرگ را به خوبی انجام دهد.

احمدی نژاد ابراز امیدواری کرد با رأی خوب نمایندگان به محصولی پشتوانه لازم برای ایفای مأموریت ها فراهم شود.

تاکید بر افزایش سرعت و کاهش هزینه در طرح های وزارت نیرو

رئیس جمهور در ادامه سخنانش در مجلس گفت: وزارت نیرو نیز وزارت مهمی است و صدها طرح بزرگ و کوچک در زیر ساخت ها و تاسیسات زیربنایی بر عهده وزارت نیرو است.

آقای احمدی نژاد افزود: تمرکز وزارت نیرو بر ساخت و ساز و کار اجرایی است و در هر استان و شهرستان، وزارت نیرو پروژه های مهمی را برعهده دارد.

رئیس جمهور گفت: در وزارت نیرو دو کار باید انجام دهیم، یکی سرعت کارها باید بالا برود و دوم هزینه کارها باید کاهش پیدا کند.

وی افزود: سرعت کارها به پشتیبانی شما و مدیریت وزیر و همکارانش نیازمند است اما کاهش هزینه ها نیازمند برنامه ریزی و توجه دقیق آقای وزیر و البته حمایت شما و دولت است.

رئیس جمهور گفت: در موضوع هدفمند کردن یارانه ها نیز وزارت نیرو باید به درستی حوزه کاری خود را هم در بخش آب و هم در بخش برق مدیریت کند.

وی افزود: جناب آقای مهندس نامجو از نیروهای مومن ، انقلابی و از نیروهای مسلط بر کار و از متخصصان متعهد کشور است و با سابقه اجرایی بسیار ارزشمند و چهار سال معاونت وزیر نیرو، ماموریت خود را به خوبی انجام داده است.

احمدی نژاد گفت: باور من این است که ایشان می تواند این مسئولیت ها را به خوبی در وزارت نیرو به انجام برساند.

رئیس جمهور افزود: بنده و شما نیز کمک کنیم که ایشان به جای تعریف پروژه های جدید" که به نظرم پروژه های اصلی کشور همه تعریف شده اند و همه در مسیر اجراست" سرعت و کیفیت و مدیریت منابع را به خوبی جلو ببرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟