صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

دیدار آیت الله هاشمی شاهرودی و حیدر العبادی

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق در بغداد گفت: پیروزی های پی در پی و بزرگ در عراق، فرصت را از دشمنان این کشور گرفت.
کد خبر: ۷۲۷۲۹۵
| |
5546 بازدید

آیت الله هاشمی شاهرودی و دکتر محسن رضایی رئیس و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که به عراق سفر کرده اند، پس از ضیافت شام نخست وزیر عراق، با وی دیدار و گفتگو کردند.
 
آیت اله هاشمی شاهرودی در این دیدار، ضمن تبریک آزادسازی شهرهای موصل و تلعفر از اشغال داعش، گفت: پیروزی های پی در پی و بزرگ در عراق که با وحدت مردم عراق و حمایت علما و مراجع رقم خورد، فرصت را از دشمنان این کشور گرفت و نقشه های شوم آنان برای منطقه را خنثی کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تاکید بر سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از دولت عراق و مبارزه با تروریسم، بر بازپسگیری کامل سرزمین های عراقی از داعش، اتحاد ملی و انسجام اسلامی ملت عراق و بازسازی این کشور تاکید کرد.

حیدر العبادی نخست وزیر عراق نیز در این دیدار ضمن خوشامدگویی به آیت الله هاشمی شاهرودی و دکتر محسن رضایی و قدردانی از حمایت تهران از بغداد در برابر تروریسم، وحدت مردم عراق و هماهنگی نیروهای سیاسی و رهبری مرجعیت و روحانیت را عامل پیروزی در جبهه های مختلف دانست.

علاوه بر دیدار و گفتگوی آیت الله هاشمی شاهرودی با حیدر العبادی، ضیافت شام نخست وزیر عراق نیز به افتخار حضور آیت الله هاشمی شاهرودی و دکتر محسن رضایی رئیس و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در محل کاخ نسخت وزیری عراق برگزار شد که در این ضیافت برخی چهره های سیاسی و مذهبی از جمله شیخ همام حمودی نائب رئیس اول پارلمان عراق، ایرج مسجدی سفیر ایران در بغداد، سید عمار حکیم رئیس ائتلاف ملی عراق، ابومهدی المهندس فرمانده حشد الشعبی، دکتر حسین شهرستانی مشاور نخست وزیر، شیخ حلیم زهیری مشاور نخست وزیر، شیخ محمدتقی مولا نماینده پارلمان، لؤی یاسری استاندار نجف و... حضور داشتند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار