میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

برای اولین بار نمایندگان دمشق و مخالفان، آشتی در درعا را بررسی کردند

نمایندگان دولت و مخالفان سوریه به موجب طرح روسیه برای نخستین بار از آغاز بحران درباره روند آشتی در استان درعا مذاکره کردند.
کد خبر: ۷۲۵۲۰۶
| |
2932 بازدید
نمایندگان دولت و مخالفان سوریه به موجب طرح روسیه برای نخستین بار از آغاز بحران درباره روند آشتی در استان درعا مذاکره کردند.

به گزارش تابناک، به نقل از سایت سیریانیوز، ویکتور شولاک، سخنگوی مرکز آشتی حمیمیم اعلام کرد که نمایندگان دولت و مخالفان در مذاکرات برای آشتی در درعا خویشتن‌داری خود را حفظ کردند و همین مساله اجازه داد تا تمامی مسائل از نظر عملی و رسیدن به موضع مشترک بررسی شود. این مساله به این معناست که تمامی مسائل باید به شکل فوری با کمک اداره محلی و منابعی که فرماندهی سوریه ارائه کرده و نقش روسیه و برخی نهادهای بین‌المللی حل شود.

وی گفت: ما اکنون می‌توانیم درباره ثبات اوضاع در مناطق کاهش تنش و برخورد مناسب با تمامی مشکلات از سوی ساکنان صحبت کنیم.

خالد هانوس، استاندار درعا نیز گفت: تعداد زیادی از افراد بانفوذ در میان افراد مسلح در مذاکرات آشتی شرکت کردند.

روسیه پیشتر در مناطق کاهش تنش که شامل استان‌های درعا، قنیطره و سویداست، مراکز بازرسی و نظارتی را ایجاد کرده بود؛ اقدامی که می‌تواند در تضمین پایبندی به آتش‌بس نقش داشته باشد.

سه منطقه کاهش تنش در خاک سوریه ایجاد شده که یکی از آن‌ها در جنوب کشور در مرز با اردن و عراق، دومی در غوطه شرقی دمشق و سومی در شمال استان حمص است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت