صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سازمان بهداشت جهانی از افزایش قربانیان وبا در یمن خبر داد

سازمان بهداشت جهانی در جدیدترین گزارش خود از افزایش تعداد قربانیان وبا در یمن خبر داد.
کد خبر: ۷۲۴۹۸۷
| |
1632 بازدید

سازمان بهداشت جهانی در جدیدترین گزارش خود از افزایش تعداد قربانیان وبا در یمن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشرة، سازمان بهداشت جهانی در گزارش امروز (شنبه) خود اعلام کرد که طی ۲ روز گذشته ۲ تن به دلیل ابتلا به وبا فوت کرده اند و ۱۱ هزار مورد جدید ابتلا به این بیماری ثبت شده است.

در ادامه این گزارش آمده است: تعداد فوتی ها در بین یمنی ها به دلیل ابتلا به بیماری وبا از ۲۷ آوریل گذشته تاکنون به ۲۰۱۸ تن افزایش یافته است. حدود ۵۶۵ هزار و ۴۱ نفر نیز مشکوک به وبا از همان تاریخ تاکنون در ۲۲ استان از بین ۲۳ استان یمن ثبت شده است.

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشر دوستانه نیز اعلام کرده بود که یمن با فاجعه انسانی سه بعدی یعنی قحطی، شیوع بیماری وبا و ظلم ناشی از درگیری ها که جهان اجازه تداوم آن را داده، مواجه است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟