صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طارمی بمب خنثی شده برانکو در مسقط

مدافعین الاهلی، طوری طارمی را مهار کرده بودند که در طول ۶۴ دقیقه حضورش در زمین، فقط ۱۹ بار بتواند توپ را لمس کند و بقیه زمان‌ها، تماشاگر مسابقه باشد.
کد خبر: ۷۲۴۰۸۳
| |
3958 بازدید
گل زودهنگام عمر السومه به پرسپولیس، روند بازی سرخپوشان با الاهلی را تحت تاثیر قرار داد. الاهلی در تمام طول بازی، در دفاع بود و حملات پرسپولیس هم به جایی نمی‌رسید. 

به گزارش تابناک ورزشی، کادرفنی الهلال برای از کار انداختن خطر پرسپولیس در این بازی، تمرکز زیادی روی از کار انداختن طارمی داشتند و به هدف‌شان هم رسیدند. شوتزن‌ترین بازیکن این فصل لیگ قهرمانان آسیا با ۳۰ شوت به سمت دروازه حریف، مقابل الاهلی حتی یک ضربه هم نداشت. 

طارمی نه تنها گل نزد و نتوانست دروازه حریف را تهدید کند، حتی امکان زدن ضربه بلاک شده یا خارج چارچوب را هم پیدا نکرد. مدافعین الاهلی، طوری طارمی را مهار کرده بودند که در طول ۶۴ دقیقه حضورش در زمین، فقط ۱۹ بار بتواند توپ را لمس کند و بقیه زمان‌ها، تماشاگر مسابقه باشد.

زدن ۶۰ درصد گل‌های پرسپولیس در لیگ قهرمانان توسط طارمی قبل از این مسابقه، باعث شده بود پیدا کردن راه از کار انداختن خط حمله سرخپوشان برای الاهلی زیاد سخت نباشد. هر چند برانکو با ورود منشا، اوضاع را به نفع تیم خودش عوض کرد اما او و تیمش برای گلزنی و صعود در بازی برگشت، نیاز به روشی غیر از مسابقه دیشب دارند. روشی که هدف همه حملات پرسپولیس، در یک نفر خلاصه نشود.

طارمی بمب خنثی شده برانکو در مسقط
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟