صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بازتاب

داورپرسپولیس-الاهلی بخاطر پنالتی اشتباه یکماه محروم بود!+سند

الاهلی از دیروز ادعا کرده بود این انتخاب AFC ، دسیسه قطری‌ها بوده زیرا کارنامه این داور اردنی نشان می‌دهد که یکی از بدترین و ضعیف ترین داوران آسیا به شمار می‌آید.
کد خبر: ۷۲۳۲۳۰
| |
3580 بازدید
یکی از هواداران الاهلی با انتشار سندی از سطح ضعیف داور اردنی دیدار پرسپولیس با الاهلی عربستان پرده برداشت.

به گزارش تابناک ورزشی، کنفدراسیون فوتبال آسیا روز گذشته ادهم مخادمه، داور بین المللی اردنی را برای دیدار پرسپولیس مقابل الاهلی در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا انتخاب کرد.
هواداران الاهلی از روز گذشته ادعا کرده بودند که این انتخاب AFC دسیسه قطری‌ها بوده زیرا کارنامه این داور اردنی نشان می‌دهد که یکی از بدترین و ضعیف ترین داوران آسیا به شمار می‌آید.

در این راستا یکی از هواداران الاهلی با انتشار سندی اعلام کرد که این داور اردنی یک ماه پیش به خاطر گرفتن پنالتی بحث برانگیزش در سوپر جام اردن و قضاوت‌های ضعیفش در مسابقات کشورهای عربی به مدت یک ماه از سوی فدراسیون اردن از قضاوت محروم شد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟