صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله نیروهای یمنی به مواضع مزدوران ائتلاف متجاوز عربستان

بعد از تکرار حملات هوایی ائتلاف متجاوز عربستان به شهرهای یمن ارتش و کمیته های مردمی این کشور مواضع مزدوران ائتلاف متجاوز را هدف قرار دادند.
کد خبر: ۷۲۱۹۱۸
| |
1621 بازدید

بعد از تکرار حملات هوایی ائتلاف متجاوز عربستان به شهرهای یمن ارتش و کمیته های مردمی این کشور مواضع مزدوران ائتلاف متجاوز را هدف قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سبأ، یک منبع نظامی یمنی از حمله یگان های ارتش و کمیته های مردمی یمن به مواضع مزدوران وابسته به ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان در منطقه الصفراء واقع در بخش عسیلان در استان شبوه خبر داد.

وی در ادامه افزود: حملات نیروهای یمنی به مواضع مزدوران در التبه الرملیه واقع در منطقه الصفراء چندین کشته و زخمی از میان صفوف مزدوران بر جای گذاشت.

یگان توپخانه ای ارتش و کمیته های مردمی نیز محل تجمع مزدوران در منطقه الساق مورد هدف قرار داد.

این در حالیست که جنگنده های ائتلاف عربی امروز چندین استان در یمن را بمباران کرده که خسارت های زیادی به بار آورده است.

بر اساس این خبر یک منبع امنیتی خبر داد که جنگنده های ائتلاف سعودی ۵ بار به شهر «میدی» در استان «حجه» یورش برده و ۴ بار نیز شرق «یختل» در شهر «المخا» در استان تعز را بمباران کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟