صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

از ‌آوردگاه شيراز تا بازي‌های لندن

قهرماني خوزستاني‌ها در مسابقه‌هاي شيراز در وهله اول نشانه انبوه سرمايه و استعداد در اين استان است و گنجينه ارزشمند كشتي فرنگي كه مي‌تواند تا سال‌ها تيم ملي را تغذيه كند، اما بر خلاف برخي ادعاها كه قهرماني بلامنازع خوزستان را نشانه كم‌كاري استان‌هاي ديگر دانسته‌اند، بايد گفت كه تيم‌هاي تهران و اردبيل با قدرت در تعقيب تيم قهرمان بودند و هر قدر كه خوزستان از كشتي‌گيران بومي، جوان و گمنام بهره برده است، تهراني‌ها و اردبيلي‌ها هم به مراتب به كشتي‌گيران و گمنام و تازه‌كار روي آورده‌اند.
کد خبر: ۷۲۱۲۸
| |
1620 بازدید
|
۲

رقابت‌هاي كشتي فرنگي قهرماني جوانان كشور باز هم مثل هميشه عرصه تاخت و تاز جوانان تكنيكي و پشتوانه‌هاي نورس تيم ملي بود. تا جايي كه به اقرار بسياري از كارشناسان، اين مسابقه‌ها نشان داد كه تنور كشتي ما فعلاً داغ است و تا سال‌هاي سال مي‌توانيم از اين استعدادها و پشتوانه‌هاي جسور و جوان در بدنه تيم‌هاي ملي خود استفاده كنيم.

به نوشته ایران؛ تجربه شيرين و ارزشمند محمد بنا در استفاده از 5 ملي‌پوش جوان و گمنام در مسابقه‌هاي قهرماني جهان آنقدر جوانان حاضر در مسابقه‌هاي قهرماني كشوري شيراز را دلگرمي داده بود كه با تمام قدرت به مصاف رقباي خود رفتند و بي‌محابا به اجراي فنون بكر و اصيل ايراني پرداختند تا شايد بتوانند از حسن‌نظر محمد بنا به عنوان يك جهش از جوانان به بزرگسالان استفاده كنند.

اميدواري به اين‌كه با خوب كشتي گرفتن در شيراز، مي‌توان يك‌شبه به اردوي بزرگسالان راه پيدا كرد، در بين جوانان موج مي‌زد و اين مي‌تواند به رقابت سرسختانه و گسترش دايره پيكارها براي رسيدن به تيم ملي بينجامد.

آنچه مسلم است، ملي‌پوشان در مسابقه‌هاي المپيك لندن در كشتي فرنگي كساني بجز همين شيربچه‌هاي حاضر در آوردگاه شيراز نيستند و حالا اين مديريت كشتي وظيفه‌اي خطير دارند تا با برنامه‌ريزي اصولي و دقيق، جسارت، جواني، تكنيك و روحيه جنگنده كشتي‌گيران جوان را در جهت كسب نتيجه در المپيك لندن به كار بندد.

در مسابقه‌هاي شيراز، خوزستاني‌ها يكه‌تاز استان‌هاي كشور بودند. خوزستان كه از قديم جزو مدعيان اصلي و قرص و محكم مسابقه‌هاي قهرماني كشور بوده و هست در مسابقه‌هاي قهرماني جوانان كشور نيز با اقتدار روي سكوي نخست ايستاد.

كسب 5 مدال طلا و يك مدال نقره توسط جوانان خوزستاني نشان از هفت فيناليست اين استان از مجموع 8 وزن بود كه بهترين گواه و مدرك بر اقتدار جوانان اين خطه است. جالب اين‌كه در بين قهرمانان و مدال‌آوران هيچ چهره شناخته شده و نا‌م‌آشنايي نبود و اين دقيقاً همان نكته است كه سرمربي تيم ملي جوانان هم به آن اشاره كرده است.

قهرماني خوزستاني‌ها در مسابقه‌هاي شيراز در وهله اول نشانه انبوه سرمايه و استعداد در اين استان است و گنجينه ارزشمند كشتي فرنگي كه مي‌تواند تا سال‌ها تيم ملي را تغذيه كند، اما بر خلاف برخي ادعاها كه قهرماني بلامنازع خوزستان را نشانه كم‌كاري استان‌هاي ديگر دانسته‌اند، بايد گفت كه تيم‌هاي تهران و اردبيل با قدرت در تعقيب تيم قهرمان بودند و هر قدر كه خوزستان از كشتي‌گيران بومي، جوان و گمنام بهره برده است، تهراني‌ها و اردبيلي‌ها هم به مراتب به كشتي‌گيران و گمنام و تازه‌كار روي آورده‌اند.

از سوي ديگر پيشرفت چشمگير فرنگي‌كاران كرجي نيز نبايد ناديده گرفته شود. كرج كه به‌تنهايي هيأت كشتي جداگانه‌اي دارد و يكي از شهرهاي بزرگ كشور است، هيچ‌وقت تا اين اندازه در كشتي فرنگي پيشرفت نكرده بود و هميشه كشتي آزاد اين شهر مد‌نظر قرار داشته است، ولي مسابقه‌هاي شيراز نشان داد كه قطب‌هاي كشتي فرنگي كشور در حال افزايش است و ديگر نمي‌توان فقط نمايندگان خوزستان و شيراز را مدعيان اصلي تيم ملي ناميد، بلكه حالا بايد اردبيل و كرج را هم در كنار تيم‌هايي چون قم و لرستان به جمع مدعيان كشتي فرنگي افزود و روي آنها حساب ويژه‌اي باز كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ifiwubtm
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
20
wjxxthgv
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
20
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟