صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

انتقال آزمون به لاتزیو شاید در ماه ژانویه!

کد خبر: ۷۱۹۳۲۸
| |
3060 بازدید
آبی‌پوشان شهر رم برای به خدمت گرفتن مهاجم ایرانی روبین‌کازان هنوز ناامید نشده‌اند و در پنجره بعدی نقل و انتقالات دوباره سراغ وی خواهند رفت.

به گزارش تابناک ورزشِی، بر اساس گزارش سایت ایتالیایی «لاتزیو نیوز 24» معامله بین دو بین باشگاه روبین کازان و لاتزیو بر سر انتقال سردار آزمون به جمع آبی‌پوشان شهر رم تقریباً تمام شده بود و انتقال این بازیکن که در ایران به «ابراهیموویچ ایرانی» مشهور است، می‌توانست در ازای 18 میلیون یورو عملی شود اما خرید کایسدو توسط لاتزیو، جذب مهاجم ایرانی روبین‌کازان را تحت‌الشعاع خود قرار داد و این قضیه منتفی شد، اما ماجرای به خدمت گرفتن آزمون تنها به تعویق می‌افتد و لاتزیو در پنجره بعدی نقل‌وانتقالات یعنی ژانویه 2018 مجدداً سراغ گلزن تیم ملی ایران خواهد رفت.

در هفته‌های اخیر رسانه‌های ایتالیایی مدعی شده بودند که هدف اول لاتزیو در فصل نقل و انتقالات تابستانی برای خط حمله‌ سردار آزمون، بازیکن تیم ملی ایران است که در پی جدال دو باشگاه روستوف و روبین‌کازان بر سر جذبش سرانجام تکلیفش مشخص شد و با قراردادی سه ساله به تیم شهر کازان بازگشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...