میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هشدار ترکیه درباره تهدید حاکمیت عراق

یک نماینده پارلمان ترکیه گفت در صورتی که تمامیت ارضی عراق تهدید شود، آنکارا خود را موظف به مداخله می داند.
کد خبر: ۷۱۸۶۵۰
| |
4755 بازدید

یک نماینده پارلمان ترکیه گفت در صورتی که تمامیت ارضی عراق تهدید شود، آنکارا خود را موظف به مداخله می داند.

به گزارش مهر، «محمت گونال» جانشین دبیرکل حزب حرکت ملی ترکیه در مورد هر گونه نقض حاکمیت عراق هشدار داد. وی در گفتگو با خبرگزاری آناتولی گفت: آنکارا این اقدام را با استناد به معاهده ای که در سال ۱۹۲۶ امضا شده، انجام می دهد.

به گفته وی، این معاهده بین ترکیه، انگلیس و عراق به امضا رسیده و دولت وقت ترکیه به این شرط چنین معاهده ای را امضا کرده که تمایت ارضی و حاکمیت عراق حفظ شود.

گونال در بخش دیگری از این مصاحبه، برگزاری همه پرسی استقلال اقلیم کردستان را غیرقانونی و مصداق بارز تهدید حاکمیت عراق دانست.

به اعتقاد این نماینده پارلمان ترکیه، آنکارا باید همانگونه در مورد شمال عراق واکنش نشان دهد که پیشتر با اجرای عملیات نظامی در شمال سوریه، انجام داده است.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات