ميداودي به تراكتورسازی نميرود
باشگاه استقلال اهواز حاضر به از دست دادن ميلاد ميداودي و انتقال او به تراكتورسازي نيست.
عبدالحميد رمضاني، مدير تيم استقلال اهواز در گفت و گو با فارس درباره پيشنهاد باشگاه تراكتورسازي براي جذب ميلاد ميداودي اظهار داشت: آقاي شفق از تبادل بازيكن صحبت كرد و اسم ميلاد ميداودي را آورد اما به هيچ وجه حاضر به از دست دادن اين بازيكن نيستيم و اگر همه مهاجمان تراكتور هم به استقلال اهواز بدهند ميداودي را به اين تيم نخواهيم داد.
وي درباره بازي روز گذشته و باخت به تراكتورسازي عنوان كرد: ديروز يكي از جذاب ترين بازي هاي ليگ در اهواز انجام شد. با وجودي كه هواداران استقلال اهواز از باخت ناراحت بودند اما بازي خوبي را ديدند.
رمضاني ادامه داد: در چند دقيقه به دليل اشتباه فردي سه گل دريافت كرديم و بعد دو گل را جبران كرديم و اگر پنالتي شريفات گل مي شد روند بازي تغيير مي كرد.
ميدر تيم استقلال اهواز درباره اينكه چرا پنالتي را ميداودي نزد، گفت: شريفات از ميلاد خواهش كرده بود پنالتي را بزند و ميداودي هم قبول كرده بود. به هر حال قسمت نبود اين پنالتي گل شود.


