ارني برندتس در تور ايرانگردی
بازيكنان تيم فوتبال راه آهن براي برپايي اردوي شش روزه راهي تركيه خواهند شد.
به گزارش ايسنا، باشگاه راه آهن اعلام كرد تيم فوتبال اين باشگاه پس از انجام مسابقه عصر شنبه برابر استقلال تهران، از هفته شانزدهم رقابتهاي ليگ فوتبال ايران، براي برپايي اردويي شش روزه راهي تركيه خواهد شد.
اين باشگاه اعلام كرد با يافتن اسپانسر لازم هزينه رفت و برگشت اين تيم تامين شده است و بر اين اساس راه آهن براي شش روز در آنتاليا اردو خواهد زد.
خبر ديگر از باشگاه راه آهن آن است كه محمد زينو مهاجم سوري اين تيم با وجود دعوت به اردوي تيم ملي سوريه، در بازي دوستانه با تايلند غايب خواهد بود.
عدم حضور او به اين خاطر است كه اين مسابقه در روز فيفا دي برگزار نميشود. محمود آمنه ديگر بازيكن سوري راه آهن كه دو ماه پيش به اردوي تيم ملي فوتبال سوريه دعوت شده بود، به دليل مشكلات خانوادگي از همراهي تيم ملي كشورش انصراف داده است. انصراف او باعث شده تا با خطر محروميت از سوي فدراسيون فوتبال سوريه قرار بگيرد.
سوريه كه در رقابتهاي مقدماتي جام ملتهاي آسيا حضور دارد پيش از اين از سد تيمهاي چين و لبنان گذشته و از شرايط خوبي در اين رقابتها برخوردار است.
صالح سدير بازيكن عراقي راه آهن همانند هوار ملا محمد (پرسپوليس) و عماد رضا (سپاهان) از جمله بازيكنان عراقي حاضر در ليگ ايران هستند كه به اردوي تيم ملي فوتبال كشورشان دعوت شدهاند.
خبر آخر باشگاه راه آهن آن است كه ارني برندتس تعطيلات نيم فصل فوتبال را در ايران به سر خواهد برد و همراه با خانوادهاش در نظر دارد در تور ايرانگردي به برخي از شهرهاي كشورمان سفر كند.


