افزایش نسبی قیمت طلا در بازار جهانی

در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها هر اونس طلا با قیمت ۱۲۵۸.۷ دلار قیمت‌گذاری شد که نسبت به دیروز ۱۰ سنت افزایش داشته است.
کد خبر: ۷۱۶۴۱۶
| |
3216 بازدید
در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها هر اونس طلا با قیمت ۱۲۵۸.۷ دلار قیمت‌گذاری شد که نسبت به دیروز ۱۰ سنت افزایش داشته است.

به گزارش فارس به نقل از کیتکو، در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها هر اونس طلا با قیمت 1258.7 دلار قیمت‌گذاری شد که نسبت به روز گذشته 10 سنت افزایش داشته است.

قیمت کنونی در مقایسه با متوسط قیمت یک ماه گذشته این فلز 10 دلار بالاتر و در مقایسه با متوسط قیمت یک سال گذشته این فلز 75.9 دلار پایین‌تر بوده است.

قیمت نقره نیز در بازار 3 سنت کاهش یافت و به 13.52 دلار در هر اونس رسید.

پلاتین و پلادیوم نیز به ترتیب با یک و 4 دلار افزایش 925 و 873 دلار در هر اونس قیمت‌گذاری شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت