صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آیت‌الله العظمی صافی‌: کسی که از تذکر و موعظه ناراحت شود بلوغ فکری ندارد

به گزارش مرکز خبر حوزه، معظم‌له در دیدار رییس دیوان عالی کشور در قم با تاکید بر استقلال دستگاه قضایی گفتند: دستگاه قضایی باید با استقلال تمام و بدون دخالت سایر قوا به امنیت مردم و آرامش کشور کمک نماید و نگذارد کوچکترین حقی از مردم پایمال شود.
کد خبر: ۷۱۵۷۳
| |
10332 بازدید

کسی که از تذکر و موعظه ناراحت شود، بلوغ فکری ندارد و اگر اغراض شخصی وارد شود، شیطان بر انسان مسلط می‌شود و در نظام اختلال پیش می‌آید.

به گزارش مرکز خبر حوزه، معظم‌له در دیدار رییس دیوان عالی کشور در قم با تاکید بر استقلال دستگاه قضایی گفتند: دستگاه قضایی باید با استقلال تمام و بدون دخالت سایر قوا به امنیت مردم و آرامش کشور کمک نماید و نگذارد کوچکترین حقی از مردم پایمال شود.

معظم له ادامه دادند: استقلال این دستگاه و اجرای عدالت، باعث امیدواری و دلگرمی مردم می‌شود. این قوه باید تحت تاثیر هیچ جوی قرار نگیرد و فقط خدا را در نظر داشته باشد و احقاق حقوق مردم نماید.

ایشان با بیان اینکه باید با دقت تمام، مراعات احکام قضای اسلام شود، گفتند: اشخاصی که در رأس این دستگاه هستند بدانند، در نزد خداوند مسئول هستند و با عمل صحیح خود، مأجور و مثاب خواهند بود.

این مرجع تقلید با بیان اینکه قوه قضاییه هر جا خلاف شرع می‌بیند باید تذکر دهد، تأکید کردند: هر مقام و شخصیتی را مشاهده می‌کند که برخلاف احکام مسلّم اسلام قدم برمی‌دارد و یا می‌خواهد چهره دینی انقلاب و کشور را تضعیف نماید باید تذکر دهد و در مقابل آن بایستد.

ایشان افزودند: متاسفانه مشاهده می‌شود بعضی تعهد چندانی به ارزش‌های اسلامی ندارند و به مقدسات بی‌احترامی می‌کنند. قوه قضاییه اگر می‌بیند مسئولی برخلاف شئونات اسلامی و بدون رعایت تعهدات اخلاقی عمل می‌نماید، باید تذکر دهد.

حضرت آیت‌الله صافی‌گلپایگانی با اشاره به اینکه همه احتیاج به موعظه داریم، اظهار داشتند: باید همه را موعظه نمود از صدر تا ذیل همه احتیاج به پند و اندرز داریم و باید از روی خلوص نیت تذکر دهیم. کسی که از تذکر و موعظه ناراحت شود، بلوغ فکری ندارد و اگر اغراض شخصی وارد شود، شیطان بر انسان مسلط می‌شود و در نظام اختلال پیش می‌آید.

معظم‌له با انتقاد از شیوع مفاسد اخلاقی گفتند: یکی از علت‌های اشاعه‌ی فحشا و فساد، فقر مردم و مسائل اقتصادی می‌باشد که باید مسئولین برای آن چاره‌اندیشی کنند. همه مردم این مملکت به مسئولین حق دارند و باید حقوق اولیه همه رعایت شود.

در ابتدای این دیدار آیت‌الله محسنی‌گرکانی رییس دیوان عالی کشور گزارشی از فعالیت این دیوان ارایه داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟