صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش قیمت سیب‌زمینی تا دو روز آینده

رئیس اتحادیه میوه و سبزی با بیان اینکه قیمت پیاز همچنان بدون تغییر مانده و در میادین تربار بین ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان است، گفت: افزایش قیمت سیب زمینی مقطعی است و تا دو روز آینده کاهش می یابد.
کد خبر: ۷۱۵۰۲۹
| |
4178 بازدید

رئیس اتحادیه میوه و سبزی با بیان اینکه قیمت پیاز همچنان بدون تغییر مانده و در میادین تربار بین ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان است، گفت: افزایش قیمت سیب زمینی مقطعی است و تا دو روز آینده کاهش می یابد.

به گزارش مهر، سید حسین مهاجران درباره تحولات بازار میوه و سبزی اظهارداشت: قیمت پیاز همچنان بدون تغییر مانده و تا آمدن محصول مناطق دیگر یعنی حدود ۱۰ تا ۱۵ روز آینده به بازار تغییری در نرخ این محصول به وجود نخواهد آمد.

به گفته وی در حال حاضر قیمت این محصول در میادین میوه و تربار بین ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان است.

مهاجران درباره افزایش قیمت سیب زمینی نیز گفت: گران شدن سیب زمینی مقطعی است و تا دو سه روز آینده که محصول همدان وارد بازار شود قیمت سیب زمینی کاهش می یابد.

وی با بیان اینکه هم اکنون نرخ این محصول به حدود ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان رسیده است، درباره اینکه با آمدن محصول همدان قیمت ها چقدر کاهش می یابد؟، افزود: مشخص نیست که میزان افت قیمت چقدر باشد و باید منتظر باشیم و ببینیم چه اتفاقی رخ خواهد داد.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی درباره قیمت سایر میوه و سبزی ها نیز گفت: فعلا هیچ تغییری در قیمت در سایر محصولات نداشته ایم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟