تعداد بازدید : 7077
کد خبر:۷۱۴۰۵۷
کد خبر:۷۱۴۰۵۷
34610 بازدید
پانصد و نود و چهارمین «تابناک پلاس»؛

ویدیویی از حرف‌های قاتل آتنا و تصاویر تکان دهنده از قربانی تازه کودک آزاری / پاسخ اردوغان با تکنیک احمدی نژاد / آب پاکی حسن روحانی در مقابل سهم خواهی؟ / قلب نجفی، داییِ هاشمی را شهردار تهران می‌کند؟!

ویدیوی اقدام عجیب برای مسلمان آزاری در اروپا؛ از دیگر ویدیوهای این بسته خبری است. «تابناک پلاس»، شنبه تا پنجشنبه به استثنای تعطیلات رسمی، پس از ساعت ۲۰:‌۰۰ برای مشاهده مخاطبان در «تابناک»‌ منتشر می‌شود
ویدیویی از حرف‌های قاتل آتنا و تصاویر تکان دهنده از قربانی تازه کودک آزاری / پاسخ اردوغان با تکنیک احمدی نژاد / آب پاکی حسن روحانی در مقابل سهم خواهی؟ / قلب نجفی، داییِ هاشمی را شهردار تهران می‌کند؟!«تابناک پلاس»، بسته ویدئویی «تابناک» است که برای پانصد و نود و چهارمین روز منتشر می‎‌شود؛ بسته‌ای که روایتی از متن و حاشیه سیاست، اقتصاد، فرهنگ و ورزش با لحنی متفاوت است و سوژه‌های مختلف با تکیه بر فیلم، صوت و تصاویری که دیده‌ و ندیده‌اید، در قالبی تازه و بدیع در «تابناک» عرضه می‌شود.

«تابناک پلاس»، شنبه تا پنجشنبه به استثنای تعطیلات رسمی، پس از ساعت ۲۰:‌۰۰ برای مشاهده مخاطبان در «تابناک»‌ منتشر می‌شود؛ بسته‌ای که با همراهی شما و نظریات سازنده‌تان و تصاویر و ویدیوهای جذابی که ارسال می‌کنید، برای عموم مخاطبان جذاب‌تر خواهد شد.
 
در پانصد و نود و چهارمین «به اضافه تابناک» تماشا می‌کنید: ویدیوی اقدام عجیب برای مسلمان آزاری در اروپا / پاسخ اردوغان با تکنیک احمدی نژاد / آب پاکی حسن روحانی در مقابل سهم خواهی؟ / قلب نجفی، داییِ هاشمی را شهردار تهران می کند؟! / ویدیویی از حرف‌های قاتل آتنا و تصاویر تکان دهنده از قربانی تازه کودک آزاری

ویدیویی از حرف‌های قاتل آتنا و تصاویر تکان دهنده از قربانی تازه کودک آزاری / پاسخ اردوغان با تکنیک احمدی نژاد / آب پاکی حسن روحانی در مقابل سهم خواهی؟ / قلب نجفی، داییِ هاشمی را شهردار تهران می‌کند؟! 
        
ویدیو با کیفیت پایین برای پخش قرار داده می‌شود؛ اما می‌توانید نسخه‌های با کیفیت و حجم بالاتر در دو سطح متوسط و بالا را دانلود و تماشا کنید.

ضمن تشکر از مخاطبان بسته ویدئویی تابناک که با نظریاتشان، ما را در بهبود همراهی کردند، برای ارسال اخبار، ویدیوها، صوت‌ها و تصاویر ویژه این مجموعه ویدئویی، می‌توانید با ایمیل plus@tabnak.ir در تماس باشید.

ویدئو با کیفیت بالا برای پخش قرار داده می‌شود؛ اما می‌توانید نسخه‌های با کیفیت و حجم پایین تر را دانلود یا تماشا کنید.
 
 
 
 
 
 
 
گزارش خطا
اخبار مرتبط
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟