میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حسین فریدون با آمبولانس از دادسرا خارج شد

کد خبر: ۷۱۳۲۳۸
| |
12796 بازدید
حسین فریدون با آمبولانس از دادسرا خارج شدحسین فریدون که امروز به دادسرای تهران برده شده بود پس از ساعتی به وسیله یک دستگاه آمبولانس اورژانس از دادسرا خارج شد.

به گزارش فارس، حسین فریدون امروز برای ادامه تحقیق درخصوص پرونده‌اش به دادسرای تهران آورده شد. وی تنها ساعتی پس از این حضور به دلیل مشکلات جسمانی به وسیله یک دستگاه آمبولانس اورژانس از دادسرای تهران خارج شد.
 
روز گذشته محسنی اژه ای در نشست خبری خود در پاسخ به سوالی به تحقیق از حسین فریدون اذعان کرده و عنوان کرد این فرد روز قبل به دلیل عدم تأمین قرار صادره به زندان معرفی شده است.
 
اما یکی از نکات مهم این است که مشخص شود برای حسین فریدون برادر رئیس جمهور چه میزان وثیقه در نظر گرفته شده است که این فرد نتوانسته آن را تودیع کند.
 
با بررسی های صورت گرفته درخصوص میزان وثیقه مشخص شد برخی منابع مطلع مدعی اند که اتهامات وارده به حسین فریدون که البته هنوز اثبات نشده است در مجموع بیش از 50 میلیارد تومان است.
 
از این رو عنوان می شود که با توجه به حجم اتهام قرار صادر شده از سوی شعبه رسیدگی کننده چیزی در حدود 50 تا 60 میلیارد تومان خواهد بود.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت