صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موافقت مطهری با حضور خانواده‌ها در ورزشگاه‌ها

علی مطهری موافقت خود با حضور خانواده‌ها در ورزشگاه‌ها را اعلام کرد.
کد خبر: ۷۱۱۱۳۷
| |
4254 بازدید
|
۳
علی مطهری موافقت خود با حضور خانواده‌ها در ورزشگاه‌ها را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، علی مطهری نایب رییس دوم مجلس به همراه اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک با وزیر ورزش و جوانان با اشاره به صعود تیم ملی فوتبال کشورمان به رقابت‌های جام جهانی خطاب به وزیر ورزش و جوانان گفت: از شما انتظار دارم که دیدارهای خوبی با تیم‌های صاحب‌نام جهان مانند برزیل، اسپانیا و آلمان برای تیم ملی فوتبال ایران تدارک ببینید و امیدوارم که تیم ایران در جام جهانی به مرحله دوم صعود کند.

وی درباره حضور خانواده‌ها در ورزشگاه‌ها نیز گفت: بنده با حضور خانواده‌ها در ورزشگاه‌ها با حفظ موازین شرعی موافقم.

داورزنی معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان نیز از حمایت‌های اعضای کمیسیون فرهنگی به‌ویژه بانوان نماینده که برای حضور خانواده‌ها در ورزشگاه‌ها بسیار حمایت کردند، گفت: امیدوارم با تکمیل ورزشگاه ٤٠ هزارنفره زنان در مجموعه  آزادی، فرصت حضور علاقمندان بیشتر مهیا شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۹
قرن 21 تمام شد و غربی ها به مریخ رسیدند و ما هنوز نیمی از جمعیتمان(زنان) نمیتوانند بروند تیم مورد علاقه شان را تشویق کنند!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۹
حضور خانواده‌ها در ورزشگاهها باعث جلوگیری از بعضی ناهنجاری ها خواهد شد,اقدام بسیار مناسبی است
طلبه نو اندیش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۹
امیدوارم ورود خانم ها به ورزشگاه ها حل بشه البته این کار باید با رعایت تمام موازین شرعی انجام بشه و شان بانوان در این جور جاها حفظ بشه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟