ناسالم شدن هوای ۵ استان

کد خبر: ۷۰۷۸۲۰
|
۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۰ 30 June 2017
|
3874 بازدید
کارشناس سازمان هواشناسی از آغاز بارش‌ها در مناطق واقع در شمال شرق کشور خبرداد.
 
به گزارش میزان، فریبا گودرزی گفت: بارش باران در مناطقی از شمال شرق کشور از فردا شنبه ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود.

وی افزود: این بارش‌ها به صورت پراکنده خواهد بود و در ساعات عصر شدت آن بیشتر می‌شود.

کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به ورود سامانه گرد و غبار به آسمان ۵ استان کشور اظهارکرد: با افزایش شدت گرد و غبار در استان‌های قم، تهران، مرکزی، سمنان و اصفهان شاهد ناسالم شدن هوا در این استان‌ها خواهیم بود.

گودرزی در خصوص وضعیت شهرهای شمالی خاطرنشان کرد: از روز یکشنبه در شهرهای شمالی کشور علاوه بر کاهش دمای هوا، شاهد موج جدیدی از بارش‌ها خواهیم بود.

وی در رابطه با وضعیت ناسالم هوا در زابل اظهارکرد: از امروز جمعه، تا حدودی از بادهای شدید در زابل کاسته خواهد شد و وضعیت هوا در این شهر تا حدود زیادی بهبود پیدا می‌کند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت