صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صيانت از سرمايه ملي

حدادي در اين مسابقه‌ها با پرتاب‌هايي بلند و ثبت نتايجي حيرت‌انگيز نشان داد همچنان يكي از بهترين‌هاست و به فاصله كمي تا آغاز رقابت‌هاي قهرماني آسيا در گوانگ‌جو چين زنگ خطر پرطنيني براي رقباي خود به صدا درآورد.
کد خبر: ۷۰۶۶۷
| |
1844 بازدید

چند سال پيش، وقتي در عين شگفتي يك جوان ايراني قهرمان پرتاب ديسك جوانان جهان شد، همه آينده‌اي درخشان براي اين جوان پرتلاش و قدرتمند پيش‌بيني مي‌كردند، ولي نه آنقدر كه كسي تصور كند او به فاصله كوتاهي، طلاي باارزش بازي‌هاي آسيايي را هم به ارمغان آورد و نقشي عالي در ارتقاي رتبه ايران در مهم‌ترين ويترين ورزش آسيا ايفا كند.

به نوشته جام جم؛ احسان حدادي در سايه تلاش، همت و تعصبي عجيب، آنقدر ركوردهاي خود را ارتقا داد كه اين توقع را در جامعه ورزش كشورمان به وجود آورد كه او براحتي از سكوي المپيك هم بالا رود و رويايي باور نكردني در تاريخ دووميداني ايران را به ثبت برساند، ولي پرتاب‌هاي ناموفق و دور از انتظار احسان در المپيك پكن، نشان داد مصدوميت اين پرتابگر نام‌آشناي جهان دووميداني چندان هم جزيي و كم‌اهميت نيست و اين‌بار علاقه‌مندان بايد به جاي شنيدن فريادهاي قدرتمند پس از پيروزي، صداي گريه او را بشنوند و به جاي پايكوبي‌هاي هميشگي اشك‌هاي سنگينش را ببينند.

موضوع غيبت طولاني حدادي از مسابقه‌هاي مختلف و بي‌خبري همگان از شرايط اين قهرمان ملي، طي ماه‌هاي گذشته كنجكاوي خيلي‌ها را برانگيخت آنقدر كه حرف‌هاي متناقض زيادي درباره‌اش شنيده شد، ولي سرانجام رقابت‌هاي اخير انتخابي و ركوردگيري تيم ملي، فرصتي بود تا يك‌بار ديگر احسان خود را ثابت كند و دهان منتقدانش را ببندد.

حدادي در اين مسابقه‌ها با پرتاب‌هايي بلند و ثبت نتايجي حيرت‌انگيز نشان داد همچنان يكي از بهترين‌هاست و به فاصله كمي تا آغاز رقابت‌هاي قهرماني آسيا در گوانگ‌جو چين زنگ خطر پرطنيني براي رقباي خود به صدا درآورد.

اما گويا قرار نيست به همين زودي ابهام‌هاي پيراموني حضور حدادي در مسابقه‌ها رفع شود چون يكي از مسوولان درجه اول فدراسيون با اعزام اين پرتابگر مطرح به رقابت‌هاي آسيايي پيش‌رو مخالفت و عنوان كرد اكنون كه برادران صميمي (محمد و محمود)‌ در آمادگي خوبي به سر مي‌برند و در مسابقه‌هاي المپيك دانشجويان جهان صاحب مقام شده‌اند، بهتر است حدادي تا پايان طول درمان خود صبر كند و با شركت در قهرماني آسيا، ريسك از دست دادن سلامت خود را پذيرا نشود. البته اين مسوول چند روز پس از اظهاراتش حرف هاي سابق خود را تغيير داد و با اعزام حدادي موافقت كرد.

به هر حال سرمايه‌هايي چون حدادي، ماحصل چشمه‌جوشان استعدادهاي شگرف خدادادي مردم ايران‌زمين به شمار مي‌روند، چشمه‌اي كه همواره و در عرصه‌هاي گوناگون اعجوبه‌هايي را به دنيا معرفي كرده است، ولي در عين حال نبايد صيانت و پاسداري از چنين سرمايه‌هاي گرانقدري را پشت‌گوش بيندازيم و شاهد افول زودهنگام سرمايه‌ها و ستاره‌هايي چون حدادي باشيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟