صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مخالفت دولتی با سفر یک تیم خصوصی به ترکیه

کد خبر: ۷۰۵۶۸۸
| |
5199 بازدید
شورای برون مرزی با برگزاری اردو در کشورهای خارجی مخالف است.

به گزارش تابناک ورزشی، گسترش فولاد قصد داشت یک اردوی تدارکاتی را ترکیه برگزار کند، اما حالا شنیده می‌شود شورای برون مرزی با برگزاری این اردو مخالفت کرده است.

این در حالی است که شورای برون مرزی صرفاً با حضور تیم‌ها در خارج از کشور با نام «اردو» مخالف است، اما مشکلی با برگزاری دیدارهای تدارکاتی با تیم‌های کشورهای مختلف ندارد. این سازمان به باشگاه گسترش فولاد اعلام کرده که اگر دعوت‌نامه‌ای از سوی تیم‌های ترکیه‌ای برای برگزاری دیدار دوستانه دارد، می‌تواند به این کشور سفر کند.

در این راستا، هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد ساعتی دیگر جلسه‌ای را با مسئولان شورای برون مرزی برگزار می‌کند تا بتواند مجوزهای لازم برای حضور یک هفته‌ای تیمش در ترکیه را بگیرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات