صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
جام‌کنفدراسیون‌ها

مکزیک، برد را دقیقه 90 از چنگ رونالدو و رفقا درآورد

سوارس در دقیقه 86 گل برتری سلسائو اروپا را به ثمر رساند تا قهرمان اروپا به پیروزی نزدیک شود اما مورنو دقیقه 90 گل تساوی بخش مکزیک را وارد دروازه حریف کرد تا بازی با تساوی به پایان برسد.
کد خبر: ۷۰۴۸۳۸
| |
5277 بازدید
پرتغال در اولین دیدار خود در جام کنفدراسیون‌ها مقابل مکزیک به تساوی رسید.

به گزارش تابناک ورزشی ، در روز دوم از رقابت‌های جام کنفدراسیون‌های فوتبال 2017 در روسیه و از گروه A تیم‌های پرتغال و مکزیک در کازان به مصاف هم رفتند و این دیدار با تساوی دو بر دو به پایان رسید.

ریکاردو کوارشما در دقیقه 34 گل اول بازی را به ثمر رساند و در ادامه مکزیکی‌ها توسط خاویر هرناندز در دقیقه 42 بازی را به تساوی کشاندند.

در نیمه دوم سوارس در دقیقه 86 گل برتری سلسائو اروپا را به ثمر رساند تا قهرمان اروپا به پیروزی نزدیک شود اما مورنو دقیقه 90 گل تساوی بخش مکزیک را وارد دروازه حریف کرد تا بازی با تساوی به پایان برسد.

مکزیک، برد را دقیقه 90 از چنگ رونالدو و رفقا درآورد
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار