کد خبر: ۷۰۴۷۴۹
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۱ 18 June 2017
مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، در واکنش به ادعای آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس، توضیحاتی ارائه داد.
 
به گزارش مهر، دکتر بهروز جنت گفت: جداسازی گوشت مرغ به روش مکانیکی روشی معمول در دنیا است و برای جلوگیری از ۱۰ تا ۱۵ درصد گوشت باقی مانده در لابه لای استخوان ها  بکار می رود.

وی افزود: ما قبلا  به دلیل سوءاستفاده هایی که برخی تولید کنندگان به ویژه زیرپله ای ها انجام می دادند، با آن مخالف بودیم و اعلام هم کرده بودیم که تا یقین به سلامت آن حاصل نکنید، ممنوعیت بر جای خواهد ماند.

جنت گفت: در حال حاضر  با اصلاحیه ای که در نظر گرفته ایم و مقرر کرده ایم که جداسازی گوشت باید در واحد تولیدی سوسیس و کالباس انجام شود، دیگر خمیرمرغ خارج از واحدها که زیر نظر ما و مسئولین فنی ما و نظارت های دوره ای و سر زده ما هستند، نمی‌تواند در جای دیگری تولید شود و به واحد تولیدی سوسیس و کالباس حمل شود.

مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: به طور کلی اصلاحیه این ضوابط با شرایط ویژه تایید شده است به این معنا که پاره ای از ممنوعیت‌ها  برای استفاده از خمیر مرغ همچنان برقرار است.
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
نن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۹
هرچه مقامات بهداشتی توصیه به عدم مصرف کالباس وسوسیس واین قبیل فرآوردهای گوشتی میکنندهم تولیدآن کم نمیشود وهم مصرف آن این نشاندهنده کم توجهی جامعه بسلامتش است البته مسئولین هم بایدجلوگیری کنندکه نمیکنند،درهرحال خودمان بایدآگاه باشیم.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
برچسب منتخب
مستند ایکسونامی بهاء ابوالعطا حسن حیدری آنفولانزا غزه بولیوی شبکه حقانی فردو خانه پدری آلودگی هوا