میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اشتغال‌زایی جنرال موتورز در آمریکا

جنرال موتورز اعلام کرد در کارخانه مونتاژ خود در آرلینگتون برای قطعه‌سازان یک مرکز تولیدی می‌سازد و بیش از 850 شغل جدید ایجاد می‌کند.
کد خبر: ۷۰۴۵۵۱
| |
4329 بازدید
جنرال موتورز اعلام کرد در کارخانه مونتاژ خود در آرلینگتون برای قطعه‌سازان یک مرکز تولیدی می‌سازد و بیش از 850 شغل جدید ایجاد می‌کند. 

به گزارش دیترویت نیوز، این مرکز شامل دو بخش تولید صنعتی و انبار است. این مشاغل به 7 هزار شغلی که پیش‌تر جنرال موتورز اعلام کرده بود، اضافه می‌شود. این خودروساز آمریکایی برآورد می‌کند حدود 600 شغل جدیدی که ایجاد می‌شود، جایگزین مشاغلی ‌شود که درحال حاضر خارج از ایالات متحده انجام می‌گیرد. در حال حاضر در کارخانه آرلینگتون شورولت تاهو، شاسی‌بلند شورولت سابربن، جی‌ام‌سی یوکان، یوکان ایکس‌ال و کادیلاک اسکالید تولید می‌شود. جنرال موتورز معتقد است قرار دادن قطعه‌سازی‌ها در نزدیکی کارخانه‌ها از طریق کاهش هزینه‌های حمل و نقل موجب صرفه‌جویی می‌شود. 

استیو کایفر، معاون جنرال موتورز در حوزه زنجیره عرضه، می‌گوید: «این مرکز تولیدی جدید بازدهی و هماهنگی را بهبود می‌بخشد و فرصت‌های شغلی خوبی برای شهر آرلینگتون فراهم می‌کند.»

منبع: دنیای اقتصاد

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت