صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاوه رفت؛پرسپولیسی‌هانگران طارمی شدند

کد خبر: ۷۰۳۹۲۹
| |
5623 بازدید
درست چند ساعت بعد از پیوستن سجاد شهباززاده به استقلال، ناگهان خبر جدایی کاوه رضایی مثل بمب ترکید.
 
به گزارش تابناک ورزشی،کاوه هم درست مثل سروش رفیعی خیلی ناگهانی ول کرد و رفت. جالب اینجاست که هر دوی این بازیکنان در شرایطی که طبق قوانین لیگ نمی‌توانستند قراردادهای کمتر از دو سال ببندند، به ازای پول‌های میلیاردی که گرفته‌اند اما بندهایی داشتند که به راحتی آب خوردن جدا شدند و رفتند.
 
با این اتفاقات اما و با این سیر جدا شدن بازیکنانی که فکر می‌کنند بازی در اروپا شانس ملی پوش شدن‌شان را بیشتر می‌کند، پرسپولیسی‌ها دلهره دارند که مهدی طارمی هم مثل فصل قبل، یکباره سودای رفتن به سرش بزند. او سنش دارد بالا می‌رود. الان خوش درخشیده و ستاره شده است و اگر نرود شاید دیگر این فرصت گیرش نیاید، حتی بعد از جام جهانی. کمتر تیم خوبی بازیکن بالای 25 سال شاغل در لیگ‌های آسیایی را می‌گیرد و نمونه‌اش جام جهانی قبلی است که هیچ بازیکنی از ما مشتری پیدا نکرد.
 
حالا قرمزها می‌ترسند پیشنهادی برای طارمی برسد و او هم هوای رفتن به سرش بزند. برای همین با رفتن کاوه، آنها خیلی سریع به دنبال این هستند که در صورت نیاز برای طارمی آلترناتیوی داشته باشند!
کاوه رفت؛پرسپولیسی‌هانگران طارمی شدند
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟