لئوناردو: رونالدينيو در سطحي نيست كه مي‌خواهيم

لئوناردو كه در نشستي خبري صحبت مي‌كرد، ادامه داد: او با توپ مي‌تواند كارهاي بيشتري را انجام دهد. آن وقت است كه از بازيكني خوب تبديل به بازيكني عالي خواهد شد.
کد خبر: ۷۰۳۴۹
| |
1817 بازدید
رونالدينيو با بازي‌هاي خوب دوباره‌اش براي ميلان دوباره خبرساز شده است. لئوناردو، سرمربي اين بازيكن از عملكرد خوب «روني» ابراز خوشحال كرد.

به گزارش ايسنا، بازي ساز برزيلي ميلان از شروع فصل جاري رقابت‌ها با انتقادهاي فراواني روبه‌رو بود. بسياري از كارشناسان حتي روي نام او به عنوان بازيكني مطرح و تاثيرگذار خط كشيدند. با اين حال به نظر مي‌رسد مرد سال پيشين فوتبال جهان در بازي‌هاي اخير توان گذشته‌اش را بازيافته است.

لئوناردو، مربي هموطن او از بازگشت دوباره «روني» خوشحال است ولي در عين حال عنوان كرد، اين بازيكن تواني بيش از اينها دارد. سرمربي ميلان گفت: رونالدينيو؟ او كارش را به خوبي انجام مي‌دهد اما در بازي به شور و حرارت بيشتري نياز دارد.

لئوناردو كه در نشستي خبري صحبت مي‌كرد، ادامه داد: او با توپ مي‌تواند كارهاي بيشتري را انجام دهد. آن وقت است كه از بازيكني خوب تبديل به بازيكني عالي خواهد شد.

ميلان چهارشنبه شب (امشب) ميزبان ناپولي است و لئوناردو اميدوار است رونالدينيو در مسير پيشرفت به كارش ادامه بدهد: او كارش را بهتر از گذشته انجام مي‌دهد، با اين حال او هنوز در سطحي نيست كه ما از او مي‌خواهيم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی