تعداد بازدید : 459
کد خبر:۷۰۳۳۰۴
کد خبر:۷۰۳۳۰۴
10257 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ | ۱۳۹۶/۰۳/۲۳
13 June 2017
ته چین؛

دستور پخت خوراک ران مرغ چسبناک

ران چسبناک غذایی قدیمی با طعمی نو برای آن دسته از افراد که به دنبال تنوع در رژیم غذایی و سفره‌های مهمانی های خود باشند. روش پختن ران مرغ با سسی جدید و طعمی متفاوت که در آن از سرکه بالزامیک و سس سویا برای طعم دار کردن مرغ استفاده می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.