صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فیفا هیچ برخوردی با سعودی ها نمی کند!

سکوت به احترام درگذشتگان، جایی در فرهنگ عربستان ندارد؛ هر چند پیش از این در دیدار بارسلونا و الاهلی عربستان دیده بودیم که نماینده عربستان برای ادای احترام به قربانیان حادثه هوایی تیم چاپه کوئنسه، سکوت پیشه کرده بودند.
کد خبر: ۷۰۲۰۴۰
| |
5082 بازدید
فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) به عدم پیروی بازیکنان تیم ملی عربستان از برقراری یک دقیقه سکوت پیش از آغاز دیدار در مقدماتی جام جهانی 2018 برابر استرالیا، واکنشی نشان نمی دهد.

به گزارش تابناک ورزشی، به نوشته دیلی میل، دو تیم عربستان و استرالیا روز گذشته در چارچوب بازی های انتخابی جام جهانی 2018 روسیه به مصاف هم رفتند که در پایان کانگورو ها با نتیجه 3-2 برنده شدند. پیش از آغاز این بازی، قرار بود تا به احترام در گذشتگان حادثه تروریستی لندن دو تیم یک دقیقه سکوت پیشه کنند که البته زردپوشان به عهد خود وفا کردند ولی سعودی ها به جای این کار، مشغول گرم کردن خود شدند.

مقدماتی جام جهانی 2018

یک سخنگوی فیفا در گفتگو با دیلی میل گفته است که پس از بررسی تصاویر این واقعه، به هیچ صحنه ای که لازم به برخورد انضباطی فیفا با عربستان باشد، برخورد نکردند. البته یکی از مسئولان تیم ملی استرالیا گفته که این رخداد بدین دلیل بوده که سکوت به احترام درگذشتگان، جایی در فرهنگ عربستان ندارد؛ هر چند پیش از این در دیدار بارسلونا و الاهلی عربستان دیده بودیم که نماینده عربستان برای ادای احترام به قربانیان حادثه هوایی تیم چاپه کوئنسه، سکوت پیشه کرده بودند.

البته در طول بازی هم دیدیم که بازیکنان عربستان پس از به ثمر رساندن گل تساوی بخش در لحظه های پایانی نیمه نخست، به اجرای مناسک مذهبی روی آوردند و خوشحالی گل شان را با سجده به سوی پروردگار خویش، ابراز داشتند. با همه این اوصاف پس از انتقادهایی که از سراسر جهان به اتفاق قبل از بازی دیروز روانه شد، فدراسیون فوتبال عربستان مجاب شد تا با انتشار بیانیه ای از خانواده های قربانیان حادثه تروریستی لندن عذرخواهی کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار