صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ردپیشنهادمنتظری ازسوی باشگاه الاهلی

کد خبر: ۷۰۱۲۸۴
| |
5223 بازدید

باشگاه الاهلی قطر درخواست سنگین مالی ملی‌پوش ایرانی را برای تمدید قرارداد رد کرد.
 
به گزارش تابناک ورزشی، روزنامه الرایه قطر در شماره امروز (چهارشنبه) خود گزارشی از شرایط الاهلی منتشر و در بخشی از آن به 4 بازیکن خارجی این تیم از جمله پژمان منتظری اشاره کرد.
 

روزنامه الرایه در این رابطه نوشت: باشگاه الاهلی با پژمان منتظری که از 2 فصل پیش برای این تیم بازی ‌می‌کند برای تمدید قرارداد وارد مذاکره شد. منتظری مطالبه مالی سنگینی را برای عقد قرارداد جدیدش دارد که از سوی باشگاه الاهلی رد شده است. این تیم قطری جایگزین‌هایی از جمله مدافع کره‌ای برای پژمان منتظری در صورت عدم توافق نهایی دارد. البته سرمربی جدید اسپانیایی باید نظر نهایی خود را درباره انتخاب منتظری یا مدافع کره‌ای ارائه دهد.
ردپیشنهادمنتظری ازسوی باشگاه الاهلی 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار