صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اتهام‌ زنی«نچیروان بارزانی» علیه حشد شعبی عراق

نخست وزیر اقلیم کردستان عراق در سخنانی علیه حشد شعبی، این گروه را به ایجاد ناامنی در منطقه «سنجار» واقع در شمال عراق متهم کرد.
کد خبر: ۷۰۰۵۹۵
| |
2613 بازدید

نخست وزیر اقلیم کردستان عراق در سخنانی علیه حشد شعبی، این گروه را به ایجاد ناامنی در منطقه «سنجار» واقع در شمال عراق متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العالم، در حالیکه نیروهای حشد شعبی عراق پیش از ظهر امروز منطقه استراتژیک «البعاج» در غرب سنجار را از اشغال داعش خارج کردند، نچیروان بارزانی، نخست‌وزیر اقلیم کردستان مدعی شد که نیروهای حشد شعبی مخل امنیت منطقه هستند.

براساس این گزارش، وی در این زمینه گفت: دولت عراق به توافق میان اقلیم کردستان و بغداد پایبند نیست؛ توافقی که بر اجرای عملیات مشترک علیه داعش در مناطق نزدیک به سنجار تأکید دارد.

بارزانی در ادامه بر لزوم مذاکره با دولت بغداد برای دوری از هر بحرانی تأکید کرد.

گفتنی است، متهم کردن نیروهای حشد شعبی به ایجاد ناامنی در منطقه ایزدی نشین سنجار از سوی بارزانی، در حالی است که پیش از این «تحسین سعید بک» رهبر ایزدیان عراق در بیانیه‌ای آزادسازی مناطق ایزدیان در غرب استان نینوی به دست حشد شعبی را ستوده و از جوانان ایزدی خواسته بود تا به این گروه بپیوندند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...