سهمیه ایران هنوز 2+2 است
کد خبر: ۷۰۰۱۶۵
| | 4584 بازدید
سایت global football ranks در حالی امروز رنکینگ لیگ های آسیایی را اعلام کرد که لیگ برتر ایران در این رده بندی یک رده صعود کرده و با گرفتن جایگاه استرالیا در رده هفتم قرار گرفته است.
به گزارش تابناک ورزشی،این در حالی است که هنوز سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا رده بندی جدید را اعلام نکرده و سایت global football ranks با بررسی نتایج اخیر لیگ قهرمانان آسیا زودتر از سایت رسمی AFC رنکینگ جدید را اعلام کرده است.
در این رنکینگ لیگ امارات همچنان با امتیاز قابل توجهی در رده اول قرار دارد و پس از امارات، کره جنوبی، قطر، عربستان، چین و ژاپن قرار دارند و ایران نیز با یک رده صعود به رده هفتم رسیده است.
با وجود این یک پله صعود، لیگ ایران با کسب امتیاز 69/261 با وجود صعود یک رده ای در رده بندی تیمهای غرب آسیا نیز همچنان چهارم است و این موضوع یعنی اینکه در صورت توزیع سهمیه های جدید برای فصل بعدی لیگ قهرمانان آسیا، سهمیه های مان همچنان 2+2 باقی خواهد ماند.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



