صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعتراض به سوزاندن قرآن توسط نيروهاي خارجي

کد خبر: ۶۹۸۴۴
| |
6562 بازدید

تظاهرات گسترده مردم كابل در اعتراض به سوزاندن قرآن توسط نيروهاي خارجي به پارلمان افغانستان رسيده است و نيروهاي امنيتي تلاش مي‌كنند با شليك گلوله مردم را متفرق كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، دقايقي پيش دانشجويان و مردم شهر كابل كه تظاهرات گسترده‌اي را در اعتراض به سوزاندن قرآن توسط نيروهاي خارجي آغاز كرده بودند به پارلمان افغانستان رسيدند.

مشاهدات خبرنگار فارس از محل تظاهرات حاكي است كه اوضاع در اطراف پارلمان بحراني است و مردم در حال حاضر با پرتاب سنگ به سمت پارلمان، شعارهاي ضد دولتي و ضد آمريكايي سر مي دهند.
نيروهاي امنيتي افغانستان كه تا كنون سه بار تلاش كردند مانع حركت مردم به سمت پارلمان شوند با شليك هوايي تلاش مي كنند مردم را متفرق كنند.

از كابل گزارش مي رسد كه ديگر مردم مناطق مختلف اين شهر با شنيدن خبر تظاهرات به سمت پارلمان در حركت هستند و لحظه به لحظه بر شمار مردم معترض اضافه مي شود.

بيشتر بازارهاي شهر كابل اكنون مسدود است و شهر حالت عادي ندارد.

اين تظاهرات كه ساعاتي پيش به دعوت دانشجويان دانشگاه كابل و پلي تكنيك آغاز شده با همراهي هزاران تن از مردم شهر كابل مواجه شد.

در اين تظاهرات گسترده دانشجويان و مردم شهر كابل شعارهاي «مرگ بر آمريكا »،«مرگ بر اسرائيل »، "مرگ بر دولت دست نشانده " و شعارهايي مبني بر خروج نيروهاي خارجي از افغانستان سر مي دهند.

دانشجويان شهر كابل در اطلاعيه‌اي اعلام كردند كه شب گذشته نيروهاي خارجي در ولايت "ميدان وردك " قرآن را سوزانده‌اند و اين تظاهرات به نشانه اعتراض به سوزاندن قرآن به راه انداخته شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟