بازیگر نقش «جیمز باند» درگذشت

کد خبر: ۶۹۷۰۹۳
| |
9366 بازدید
بازیگر نقش «جیمز باند» درگذشت«راجر مور» که در هفت فیلم «جیمز باند» در نقش مامور 007 بازی کرده بود در سن 89 سالگی درگذشت.

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، این بازیگر سرشناس انگلیسی که هشت دهه در حرفه بازیگری فعال بود، پس از یک مبارزه کوتاه با بیماری سرطان در سن 89 سالگی در کشور سوئیس درگذشت.

وی بیشتر برای بازی در نقش «جیمز باند» در هفت فیلم از این مجموعه بین سال‌های 1973 تا 1985 شناخته می‌شد و سومین بازیگری بود که در این مجموعه در نقش مامور 007 مقابل دوربین رفت.

«راجر مور» که متولد سال 1927 در لندن بود، علاوه بر بازی در مجموعه «جیز باند» برای نقس‌آفرینی در شوی موفق تلویزیونی «قدیس و اغواکنندگان» به شهرت رسید.

«آیوانهو»، «زندگی کن و بگذار بمیرد»، «مردی با طپانچه طلایی»، «جاسوسی که دوستم داشت»، «مون‌ریکر»، «فقط بخاطر چشمان تو»، «اختاپوسی»، «نفرین پلنگ صورتی»، «نمایی از یک قتل» و «قدیس» مهم‌ترین فیلم‌های «راجر مور» هستند.
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت