صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
آرش صادقياني، اسپوكر قدرتي تيم ملي واليبال:

انتظارها از واليبال بايد منطقي باشد

با زحمات بي‌دريغ پزشك تيم همگي به آن بازي رسيديم، ولي دكتر علي فرهادي براي مداواي‌ ما 3 شب فرصت خواب پيدا نكرد. اين كه يك هفته زودتر راهي كشور فيليپين شده بوديم كمك زيادي به هم هوايي ما و رفع بيماري‌هايمان كرد.
کد خبر: ۶۹۶۹۰
| |
4784 بازدید
تنها 4 هفته از آغاز ليگ سال گذشته واليبال مي‌گذشت كه شكستگي مچ پا باعث شد آرش صادقياني، ستاره پتروشيمي ماهشهر، اين مسابقه‌ها و همراهي تيم ملي را از دست بدهد. مصدوميتي كه از ديد رسانه‌‌ها پنهان ماند تا زمزمه‌‌هايي مبني بر ورود اين بازيكن بدون جنجال به حاشيه به وجود آيد، ولي بازيابي سلامت صادقياني با حضور قدرتمندش در اردوها و بازي‌هاي تداركاتي تيم ملي همراه شد و او توانست با وجود تمام انتقادهايي كه پيش از اين به خود، همبازيان و مربيانش (مثل معدني و گائيچ)‌ مي‌شد با حضوري بي‌سابقه در فينال جام ملت‌هاي آسيا و راهيابي به رقابت‌هاي جام‌جهاني و جام قهرماني بزرگ به تمام انتقادها پاسخي كوبنده دهد.

به نوشته جام جم؛ بلا‌فاصله پس از بازگشت تيم ملي واليبال از مسابقه‌هاي جام ملت‌هاي آسيا در فيليپين، فرصتي خوب براي گفتگويي نسبتا كوتاه با اين ملي پوش خسته 25 ساله 2 متري بود كه از منظر علاقه‌مندان واليبال ايران مي‌گذرد.

تيم ملي در زمان گائيچ، شكست‌هايي را از قدرت‌هاي مطرح واليبال جهان پذيرا شد كه سيل حملاتي را متوجه او و بازيكناني مثل شما كرد، اما تاكنون نشنيده‌ام شما پاسخي به آن انتقادها داده باشيد.

خب الان فرصتي مناسبي براي جوابگويي به اظهارات دلسوزانه‌اي است كه انجام مي‌شد.ما بايد واقع‌بين باشيم و خود را با تيم‌هاي مطرح دنيا قياس نكنيم.

نگاهي به گذشته خود نشان مي‌دهد كه چقدر پيشرفت كرده‌ايم. اكنون براي نخستين بار در تاريخ‌مان در فينال جام‌ملت‌هاي آسيا ظاهر شده‌ايم و باز براي اولين‌بار با يك مربي ايراني به جام جهاني و جام قهرماني بزرگ رسيده‌ايم.

اين تيم به نسبت 2 سال پيش خود بشدت پيشرفت كرده، ولي درست با همان برنامه‌ها، بازيكنان و مربيان. پس در آن زمان هم كه در جاكارتا پنجم آسيا شديم كارمان اشتباه نبود فقط به زمان و صبر بيشتري نياز داشتيم و براي رسيدن به سطحي بالاتر در واليبال بايد مقطعي از افت در نتيجه‌گيري را پشت سر مي‌گذاشتيم. اكنون هم بايد واقع‌بين باشيم و نبايد از تيم ملي انتظار پيروزي بر برزيل و آمريكا را داشته باشيم.


نقش حسين معدني را در اين موفقيت‌ها چگونه مي‌بينيد؟

معدني بخوبي همه چيز را جمع و جور مي‌كند، از بازيكنان گرفته تا تاكتيك‌ها، تكنيك‌ها و برنامه‌ها. او در مقابل انتقادها محكم ايستاد و با ايجاد جو احترام و رفاقت در تيم، نقش كاملا بسزايي در موفقيت‌ها داشته است. باز نبايد فراموش كنيم كه حالا براي اولين بار با يك مربي ايراني به نام معدني به جام‌جهاني رسيده‌ايم.


در روز اول مسابقه‌هاي جام ملت‌هاي آسيا، شما به دليل بيماري زير سرم رفتيد.

‌نه فقط من، تعداد ديگري از ملي‌پوشان هم به دليل شرايط بهداشتي غيرقابل تحمل در كشور ميزبان با همين وضع روبه‌رو بودند.


يعني بازي اول تيم را از دست داديد؟

نه. با زحمات بي‌دريغ پزشك تيم همگي به آن بازي رسيديم، ولي دكتر علي فرهادي براي مداواي‌ ما 3 شب فرصت خواب پيدا نكرد. اين كه يك هفته زودتر راهي كشور فيليپين شده بوديم كمك زيادي به هم هوايي ما و رفع بيماري‌هايمان كرد.


ضعف بهداشتي ميزبان از چه بود؟

مهم‌ترين شكل، ضعف بهداشتي آشپزخانه توليد اغذيه مسابقه‌ها بود كه پس از مدتي به مرور رفع شد.


يعني ناچار بوديد مرتب از كنسرو استفاده كنيد؟

‌بله كنسور تن ماهي، قيمه و ديگر اغذيه آماده‌اي كه از ايران برده بوديم يا ماكاروني و اسپاگتي كه آنجا طبخ مي‌شد، عمده غذاي مصرفي ما بود.


با توفان و سيلاب هم روبه‌رو شديد. حتي شنيده‌ام در حالي بازي‌هاي روز اول مسابقه‌ها لغو شده بود كه آب تا داخل سالن برگزاري رقابت‌ها هم نفوذ كرده بود.

بله. آب تا يك متر در سالن بالا آمده بود و وقتي براي برگزاري جلسه‌اي تمريني، به سالن رفتيم آب تا بالاي پايمان وجود داشت و ديديم در اين شرايط فقط تمرين واترپلو امكان‌پذير است.


و يك روز بعد، ما اولين بازي خود را با پيروزي پشت‌سر گذاشتيم. درباره مسابقه‌ها بيشتر بگوييد.

‌رفته رفته تيم ما بهتر شد و بازي‌هاي بسيار خوبي انجام داد بخصوص بازي دوم ما كه با پيروزي بر تيم مدعي چين تمام شد، احساس بسيار خوبي بين بچه‌ها ايجاد كرد، چون كمتر از 2 ماه پيش كه براي برگزاري 2 ديدار تداركاتي به چين رفته بوديم غرور مربي اين تيم، بازيكنانمان را ناراحت كرده بود. در آن زمان، چيني‌ها كه خود را مهياي كسب قهرماني آسيا كرده بودند در بازي قدرتمندي، ابتدا به پيروزي 3 بر صفر مقابل تيم ما رسيدند و براي بازي برگشت، مربي مغرور چيني به تيم اصلي خود استراحت داد و با تيم دومش مقابلمان قرار گرفت كه به برتري 2 3 ما ختم شد. ما در فيليپين غرور تحقيرآميز مربي چيني را شكستيم. به هر حال در جام ملت‌هاي آسيا، هيچ بازي ساده‌اي را پشت‌سر نگذاشتيم و همه حريفانمان با تمام توان و جنگندگي مقابل تيم ايران قرار گرفتند، آنقدر كه يك غفلت حتي در دور مقدماتي هم مي‌توانست براي ما ناكامي به ارمغان بياورد.


فكر نمي‌كنيد آسيب‌ديدگي آرش كشاورزي، پيش از شروع جام ملت‌هاي آسيا موقعيت شما را در فهرست تيم ملي تثبيت كرده باشد، چون كشاورزي جوان هم پست شماست.

خير. با آسيب‌ديدگي كشاورزي، ما يك ليبروي بيشتر به تيم اضافه كرديم. در رقابت‌هاي راهيابي به جام جهاني و ليگ جهاني هم من و آرش هر دو در فهرست تيم قرار داشتيم و به مصر و ژاپن سفر كرديم. علاوه بر آن كه حمزه زريني و فرهاد نظري افشار هم در تيم حضور داشتند، يعني تيم ما 4 اسپوكر قدرتي دريافت‌كننده را همراه داشت.


به مسابقه‌هاي مصر (راهيابي به المپيك)‌ اشاره كرديد. گويا آنجا هم مثل فيليپين تيم ايران با حواشي روبه‌رو شده بود؟

‌بله. آنجا مقداري از وسايل شخصي بازيكنان به سرقت رفت، ازجمله گوشي تلفن همراه من.


امسال در كدام تيم ليگي بازي خواهيد كرد؟

كاله آمل كه با مربيگري آقاي عطايي (مربي تيم ملي)‌ مي‌تواند امسال خود را به نحوي مطرح كند تا در سال‌هاي آينده حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشد.


ولي من بعيد مي‌دانم مردم واليبال‌دوست آمل، منتظر سال‌هاي بعد بمانند و امسال از خير نتيجه‌گيري تيم شهرشان بگذرند.

‌اتفاقا من هم بازي‌هايي در شهر آمل انجام داده‌ام و بخوبي مي‌دانم با مردم شهري روبه‌رو هستم كه بسيار با شعور و واليبال بلدند. اگر كشتي را كنار بگذاريم كه علاقه بزرگ مازني‌هاست، آملي‌ها واقعا واليبالي هستند. تيم ما تيمي كاملا جوان و پرانگيزه است كه در عين حال ملي‌پوشاني مثل غلامي، عليزاده و صابر نريمان را هم در اختيار دارد و با جا افتادن اين تيم، به تيمي بسيار خوب تبديل خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟