ایاد علاوی: الحشد الشعبی فداکاری کرده و باید مورد احترام باشد
معاون رئیسجمهور عراق با تأکید بر اینکه الحشد الشعبی یک نهاد عراقی است؛ فضاسازی و تبلیغات علیه آن را رد کرد.
کد خبر: ۶۹۶۶۴۴
| | 2046 بازدید
معاون رئیسجمهور عراق با تأکید بر اینکه الحشد الشعبی یک نهاد عراقی است؛ فضاسازی و تبلیغات علیه آن را رد کرد.
به گزارش فارس، «ایاد علاوی» نخستوزیر اسبق عراق و معاون فعلی رئیسجمهور این کشور که مشی ناهمسو با دولت دارد، فضاسازی علیه الحشد الشعبی را رد کرد.
به نوشته پایگاه اطلاع رسانی الحشد الشعبی، «ایاد علاوی» در یک گفتوگوی تلویزیونی، گفت: فضاسازی و تخریب علیه الحشد الشعبی را قبول نداریم. نهادی که فداکاری بسیاری در راه آزادی خاک عراق انجام داده و مستحق احترام است.
او همچنین با غیر قانونی خواندن حضور نیروهای ترکیه در شمال عراق، گفت: به معاون رئیسجمهور ترکیه گفتهام که باید سریعا نیروهایشان را از پایگاه «بعشیقه» خارج کنند.
او تأکید کرد: حضور نیروهای خارجی باید با موافقت فرمانده کل نیروهای مسلح و پارلمان صورت گیرد و حضور نیروهای ترکیه به این صورت غیر قانونی و نامناسب است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


