صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دوپینگ دوچرخه سوار آمریکایی

بنابراعلام کمیته ضد دوپینگ آمریکا، تمام نتایجی که سوانگوئن به دست آورده است به دلیل مثبت بودن آزمایش دوپینگ محاسبه نمی شود.
کد خبر: ۶۹۴۸۰
| |
2340 بازدید

کمیته ضد دوپینگ آمریکا "جی.دی. سوانگوئن" را به دلیل اسنفاده از ماریجوآنا، محروم کرد.

به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، از این دوچرخه سوار در رقابت‌های ملی USAC MTB در تاریخ 19 ژوییه آزمایش دوپینگ به عمل آمد و نتیجه آن مثبت اعلام شد.

بنابراعلام کمیته ضد دوپینگ آمریکا، تمام نتایجی که سوانگوئن به دست آورده است به دلیل مثبت بودن آزمایش دوپینگ محاسبه نمی شود.

کمیته ضد دوپینگ آمریکا، این دوچرخه سوار 20 ساله را به مدت سه ماه محروم کرد اما اعلام کرد چنانچه او در برنامه آموزشی ضددوپینگ شرکت کند از این میزان محرومیت، کاسته خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟