میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قیمت میوه‌های نوبرانه روی ریل کاهشی

عضو هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان تهران در برنامه «روی خط بازار» رادیو اقتصاد از کاهش محسوس قیمت میوه‌های نوبرانه نسبت به یک هفته پیش در بازار خبرداد.
کد خبر: ۶۹۴۰۵۹
| |
2784 بازدید
عضو هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان تهران در برنامه «روی خط بازار» رادیو اقتصاد از کاهش محسوس قیمت میوه‌های نوبرانه نسبت به یک هفته پیش در بازار خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ یاسر میرزایی با اشاره به اینکه قیمت گوجه سبز ۴۰ تا ۵۰ درصد و چغاله بادام ۵۰ تا ۶۰ درصد کاهش یافته است، افزود: این کاهش قیمت به وضوح در سطح بازار و مغازه‌ها مشهود است.

وی در ادامه با بیان اینکه گوجه فرنگی نیز در مقایسه با هفته قبل ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش قیمت داشته است، گفت:، اما پیاز در این مدت افزایش قیمت را تجربه کرده است.

«سید حسین مهاجران» رئیس اتحادیه میوه و سبزی نیز در برنامه «روی خط بازار» رادیو اقتصاد گفت: بازرسان اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی بصورت دائم مغازه‌های سطح شهر را رصد و با متخلفان برخورد خواهند کرد.

وی با بیان اینکه طبق قانون واحدهای صنفی باید میوه و تره بار را با سود ۳۵ درصد به مصرف کنندگان عرضه کنند، افزود: در این بازار سود بیشتر از ۳۵ درصد ممنوع و تخلف محسوب می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات