جزئیات فرو ریختن سن در کنسرت سالار عقیلی

کد خبر: ۶۹۱۸۹۷
| |
10662 بازدید
جزئیات فرو ریختن سن در کنسرت سالار عقیلیسن سالن اجرای کنسرت سالار عقیلی و گروه «راز و نیاز» در شهر آمل فرو ریخت اما به کسی آسیبی نرسید.

به گزارش ایسنا، این اتفاق در پایان این کنسرت که شامگاه ۱۷ اردیبهشت برگزار شد، هنگام ادای احترام نوازندگان به مخاطبان پیش آمد.

طبق توضیح روابط عمومی این اجرا به ایسنا، دلیل فرو ریختن سن استحکام ناکافی استیج بوده است. این در حالی است که پیش از این از سوی گروه تذکراتی در این زمینه به مسئولان سالن داده شده بود.

همچنین حریر شریعت‌زاده، نوازنده پیانو، دف و همسر سالار عقیلی، در پی این اتفاق به بیمارستان رفت و چکاپ شد اما برای وی مشکلی پیش نیامد و از بیمارستان مرخص شد.

همچنین این حادثه خسارت مالی برای گروه در پی نداشت.

این اجرا برای فرهنگیان و به پاس بزرگداشت روز معلم برگزار شده بود.

سالار عقیلی در ادامه کنسرت‌های خود ۱۸ اردیبهشت در شهرستان نور به اجرا خواهد پرداخت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت