اظهارات تند قلعهنوعی درباره سایت باشگاه استقلال
سرمربی سابق استقلال تهران با انتقاد شدید از بیانیه های سایت باشگاه استقلال تهران گفت: نام سایت باشگاه استقلال را باید سایت دروغگوها گذاشت.
امیر قلعه نوعی در گفتگو با شبكه خبر گفت: من بیكار نیستم كه بیانیه های بی ارزش باشگاه استقلال را بخوانم و صحبت هایی را كه با مردم داشتهام مطرح كرده ام كه خوشایند برخی افراد قرار نگرفته است.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان ادامه داد: باشگاه سپاهان و من با قوت به كار خودمان ادامه خواهیم داد و سایت باشگاه استقلال می تواند 2000 بیانیه صادر كند مردم هیچ وقعی به این بیانیه ها نمی گذارند.
قلعه نوعی تصریح كرد: حیف است نام استقلال روی این سایت باشد و باید نام این سایت را سایت دروغگوها گذاشت.
سرمربی سابق استقلال تهران درباره فیلم آبی استقلالی 2 گفت: اگر این آدم های دروغگو به غیر این رفتار می كردند جای تعجب داشت؛ همه مردم مرا می شناسند و این آقایان كه تازه شش ماه است به ورزش آماده اند باید فكری به حال خود بكنند. این افراد دروغگو با این كار می خواهند خود را مطرح كنند تا برای خود اعتباری داشته باشند.
وی تاكید كرد: باشگاه استقلال را مردم تشكیل داده اند نه این افراد بی هویت، باید یك نظرسنجی درباره این افراد بگذاریم تا مردم درباره این افراد نظر بدهند.
سرمربی سابق استقلال تهران تصریح كرد: این سایت دروغگو هرچه بیانیه صادر كند نشان دهند این است كه من راه درستی می روم و سبب خوشحالی من می شود. حساب این افراد را مردم مشخص خواهند كرد .


