گل مدعی شد؛

باندبازي آفت ذوب‌آهن

هركدام از اين باندها توقعات خاصي از سرمربي و كادرفني‌شان دارند؛ هرچند آنها يك درد مشترك هم دارند و آن مخالفت با بازيكناني است كه به زعم آنها "سوگلي"‌ ابراهيم‌زاده هستند.
کد خبر: ۶۸۸۸۳
| |
1705 بازدید
هيچ‌كس به‌درستي نمي‌داند دليل به بحران رفتن ذوب‌آهن چيست. نايب‌قهرمان فصل گذشته ليگ‌برتر كه دراين فصل و به‌واسطه حفظ اسكلت اصلي تيم فصل گذشته‌اش از آن به‌عنوان يكي از مدعيان جدي كسب عنوان قهرماني ياد مي‌شود، در بازي اين هفته پس از مدت‌ها طعم شكست در فولاد‌شهر را چشيد و راه‌آهن ميهمان را با دست پر روانه تهران كرد.

به گزارش گل؛ در مورد دلايل مشكلات ايجاد شده براي ذوب‌آهن شايعات بسياري مطرح است. درگيري‌هاي لفطي متوالي منصور ابراهيم‌زاده با خبرنگاران اصفهاني شايد علني‌ترين دليل ايجاد اين حاشيه‌ها باشد اما يكي ديگر از مهم‌ترين اتفاقات ايجاد شده دراين باشگاه معمولا بي‌حاشيه اصفهاني، ايجاد باندهاي مختلف ميان بازيكنان اين تيم است. باندهايي كه گفته می شود بازيكناني مثل اشجاري و خلعتبري تشكيل داده‌اند و جالب اینكه درمقابل آنها يك باند متشكل از بازيكنان بومي اصفهاني هم ديده مي‌شود.

هركدام از اين باندها توقعات خاصي از سرمربي و كادرفني‌شان دارند؛ هرچند آنها يك درد مشترك هم دارند و آن مخالفت با بازيكناني است كه به زعم آنها "سوگلي"‌ ابراهيم‌زاده هستند.

محمد قاضي و جلال اميديان از جمله نفراتي هستند كه به دليل توجه بيش‌ از حد ابراهيم‌زاده چندان درميان بازيكنان محبوب نيستند. اينها دلايلي است كه بسياري آن را از عوامل ورود ذوب‌آهن به حاشيه مي‌دانند. حالا بايد منتظرماند و ديد سرمربي آرام ذوب‌آهن تا چه حد مي‌تواند بحران ايجاد شده درتيمش را مديريت كند و به سلامت از آن عبور كند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟