سفر روحانی به هرمزگان، به زمان دیگری موکول شد

کد خبر: ۶۸۸۳۳۲
| |
3752 بازدید

سفر حسن روحانی به استان هرمزگان که قرار بود پنج‌شنبه این هفته انجام شود، لغو و به زمان دیگری موکول شد.

به گزارش ایسنا، رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در خصوص این موضوع بیان کرد: بر اساس برنامه قبلی قرار بود رئیس‌جمهوری پنجشنبه این هفته به هرمزگان سفر کند و اقدامات و برنامه‌ریزی‌های لازم نیز در این زمینه انجام‌شده بود.

محمد شریعتمداری ادامه داد: به دلیل تغییر زمان تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری که بر اساس تصمیم متولیان برگزاری انتخابات صورت گرفت، قرار است نخستین مرحله مناظره‌های تلویزیونی در روز جمعه هفته جاری انجام شود و به‌ناچار زمان این سفر تغییر کرد.

وی اظهار کرد: رئیس‌جمهور از مدت‌ها قبل برای سفر به هرمزگان و دیدار با مردم خون گرم و شریف این استان ابراز تمایل کرده بود و برنامه‌ریزی‌های لازم نیز انجام شده بود، اما با توجه به تغییر برنامه‌های انتخاباتی و زمان مناظره تلویزیونی این سفر با تأخیر انجام می‌شود.

اولین مناظره زنده تلویزیونی بین 6 کاندیدای ریاست‌جمهوری، جمعه این هفته برگزار می‌شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت