ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ایران خواستار افزایش واردات روغن پالم از اندونزی شد

مدیرکل جنوب و مرکز آسیای وزارت امور خارجه اندونزی گفت، در جریان یک ویدئو کنفرانس بین اتحادیه های روغن پالم ایران و اندونزی، شرکت ها و صنایع ایرانی نسبت به خرید روغن پالم خام بیشتر از این کشور ابراز تمایل کرده اند.
کد خبر: ۶۸۴۷۷۱
| |
3467 بازدید
مدیرکل جنوب و مرکز آسیای وزارت امور خارجه اندونزی گفت، در جریان یک ویدئو کنفرانس بین اتحادیه های روغن پالم ایران و اندونزی، شرکت ها و صنایع ایرانی نسبت به خرید روغن پالم خام بیشتر از این کشور ابراز تمایل کرده اند.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری نترال نیوز، مدیرکل جنوب و مرکز آسیای وزارت امور خارجه اندونزی گفت، در جریان یک ویدئو کنفرانس بین اتحادیه های روغن پالم ایران و اندونزی، شرکت ها و صنایع ایرانی نسبت به خرید روغن پالم خام بیشتر از این کشور ابراز تمایل کرده اند.

بر اساس این گزارش، وزارت امور خارجه و سفارت اندونزی در تهران ویدئو کنفرانسی را بین اتحادیه تولید کنندگان روغن پالم اندونزی و اتحادیه روغن پالم ایران برگزار کرده است.

در این ویدئو کنفرانس، طرف ایرانی ابراز امیدواری کرده که اندونزی به صادرات روغن پالم به ایران ادامه دهد، زیرا تقاضا برای این روغن در بخش های مختلف ایران از جمله بخش صنعتی در حال افزایش است.

طرفین توافق کرده اند که به صورت مداوم در خصوص جنبه های فنی صادرات و واردات روغن پالم در آینده نزدیک بحث و گفت وگو کنند.

این ویدئو کنفرانس که در اواخر ماه مارس انجام شده، بخشی از تلاش های دولت اندونزی برای افزایش ظرفیت بازار صادراتی روغن پالم این کشور است. ایران یکی از بازار دارای پتانسیل برای روغن پالم اندونزی است. ایران سالانه به حدود 500 هزار تن روغن پالم نیاز دارد.

اندونزی به علاوه در کشورهای همسایه ایران یعنی عراق، سوریه، ارمنستان، آذربایجان، بلاروس و قزاقستان هم اقدام به بازاریابی برای روغن پالم خود کرده است.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟